Som træner eller holdleder er der en del ting at holde styr på op til kampstart. Derfor kan det være smart at klare de simple, praktiske opgaver i god tid.

Holdkortet er en af de simple opgaver og tager meget kort tid, så måske kan det være fedt at få det klaret hjemmefra, så der kan være fuld fokus på spillerne op til kampen.

Husk at tilføje trænerteamet
Et holdkort er komplet udfyldt, når både spillere og trænerteam/officials er tilføjet. Du kan finde en guide her:

 

Hvornår kan du udfylde holdkortet?

Holdkortet kan allerede udfyldes 14 dage, før kampen skal spilles og det skal senest være komplet udfyldt inden kampstart.

Er det ikke udfyldt, får holdets seneste holdkortudfylder en notifikation fra Fodbold app'en 24 timer før kampen og igen 1,5 time før.

Holdkort Og Startopstilling Spillere Og Officials


Sådan er reglerne for officials på holdkortet

På alle holdkortpligtige turneringskampe skal der (foruden spillerne) tilføjes officials /trænerteam (holdkontakter) på holdkortet.

Mangler en sådan, betragtes holdkortet som utilstrækkeligt udfyldt, og det vil udløse en rykker med gebyr. Husk derfor at påføre officials.

Hvem kan vælges som officials? Det kan de personer, som klubben har anført på holdet som holdkontakter i KlubOffice, eller som er lagt på holdet som holdkontakter via KampKlar. Er der ikke officials, man kan vælge imellem på holdkortet, kan man vælge "”ikke registreret official".

Klubtips: Sådan sikrer I, at jeres trænere kan udfylde holdkort

Sådan får træneren/holdlederen adgang til at udfylde holdkort+

Når I lægger jeres trænere/holdledere ind som holdkontakter på holdene (stamhold eller turneringshold) i KlubOffice, får de automatisk rettigheder til at lave holdkort.

Sådan gør I, hvis I benytter stamhold i KlubOffice+

I KlubOffice vælges menuen Turneringer og hold > Hold > Stamhold.

Klik ind på holdet og dernæst over på højrefanen 'Holdkontakter', hvor I kan tilføje træneren/holdlederen.

Sådan gør I, hvis I ikke benytter stamhold i KlubOffice+

I KlubOffice vælges menuen Turneringer og hold > Hold > Turneringshold.

Klik på tallet ud for det enkelte hold i kolonnen 'Holdkontakter' længst ude til højre, hvorefter I kan tilføje træneren/holdlederen.

Sådan gør I ved samarbejdshold med andre klubber+

Hvis I har et samarbejdshold med andre klubber skal I tilknytte de trænere og holdledere, der vedrører holdet, fra hver af klubberne. Herfra kan de vælges på holdkortet af holdkortindberettere fra begge klubber.