Da kampen mellem Vorgod-Barde MOF og Vinding UIF blev fløjtet i gang mandag i sidste uge, havde de allerede spillet de første 20 minutter ugen inden. Men tordenvejr havde tvunget dommeren til at fløjte kampen af.

På det tidspunkt førte Vinding IF 1-0, men DBU Jylland besluttede, at kampen skulle spilles helt om og starte fra 0-0.

Men Vorgod-Barde MOF besluttede alligevel at rende ned og score i eget net, så stillingen hurtigt blev til 1-0 til Vinding UIF. Og det havde cheftræneren for Vorgod-Barde MOF, Jesper Kjær, allerede aftalt med modstander og egne spillere:

Sikker 1’er
- Jeg havde en SMS-korrespondance med Vinding UIF’s træner, og jeg skrev også ud til vores spillere, at jeg syntes, vi skulle score selvmål, og at jeg håbede, de var med på den. Det var de heldigvis.

Kampen endte alligevel med en sikker sejr til hjemmeholdet fra Vorgod Barde på hele 7-1. Og kigger man på stilling i deres Serie 3-pulje kan man da også se, at de ligger på en suveræn førsteplads med syv sejre i lige så mange kampe – og endda med en målscore på 35-3.

Havde de gjort det i en kamp om oprykning?
Og nu hvor de ligger så suverænt på førstepladsen trænger spørgsmålet sig også på; havde også gjort det, hvis det havde været en direkte kamp om op- eller nedrykning?

- Det er et godt spørgsmål, lyder det fra Jesper Kjær, der fortsætter:

- Vi har nogle spillere i truppen, der har et ønske om at prøve kræfter af i Serie 2. Vi spillede play-off sidste år, men vi rykkede ikke op. Der havde vi en snak om, at turene til kampe også ville blive længere i Serie 2. Men jeg vælger at tro på, at vi havde gjort det samme, uanset hvordan situationen havde set ud, slutter cheftræneren.

I den seneste weekends kamp udraderede Vorgod Barde MOF i øvrigt Herrup/Tvis Fodbold med hele 12-0. Det kunne godt se ud til, at holdet godt kan forberede sig på lidt længere ture i foråret.