Selvom vinteren venter med koldere vejr og røde næser, så er legen med bolden altid en god undskyldning for at komme udenfor og bevæge sig.

Vi har udendørs vinterturneringstilbud på hylderne til både teenagere, senior og ældre, så bare ræk ud og tilmeld.


Vinterturnering for ungdomshold
I alle rækker hos både drenge og piger i ungdomsårgangene er der tilbud om udendørs vinterturnering. Både 8- og 11-mands og I bestemmer selv baneunderlaget, om det er græs, grus eller kunstgræs.

Seks kampe fra november til marts* afvikles udendørs og vi sørger for at koordinere, så I får både modstandere og dommere, nøjagtigt som i den almindelige turnering.

I har mulighed for at benytte flere spillere end i den ordinære turnering, og det er også muligt at afprøve nye spillere, da vi ikke kræver udfyldt holdkort i vinterturneringen.

Tilmeldingen foregår via KlubOffice og sidste frist for tilmelding er 9. oktober. Læs meget mere om vinterturneringen her

*Enkelte rækker spiller færre runder tilpasset den almindelige turnering. Tjek datoplanen her.


Vinterturnering for senior og ældre
For alle jyske seriehold 11-mands samt 7-mands senior og M+32/K+29 er der også masser af mulighed for udendørs bold hele vinteren. Her tilbyder vi nemlig matchende vinterturnering, både 7- og 11-mands.

For 11-mandshold tilbydes fire runder fra november til januar, mens 7-mandshold får seks runder fra november til marts. Se datoplanen her.

Vi sørger igen for koordineringen af modstandere og dommere, og klubberne afgør selv, om kampene skal foregå på græs, grus eller kunstgræs. Også her er der fleksible muligheder for at benytte spillere - tjek vinterturneringsreglerne her.

Tilmeld dit hold senest 9. oktober via KlubOffice.

 

Sådan tilmelder du

Alle hold tilmeldes i KlubOffice således:

  1. Log ind i KlubOffice med dit DBU-login (har du ikke adgang til KlubOffice, kontakt da klubben ved din normale kampfordeler).
  2. Vælg "Turneringer og hold" > "Holdtilmelding"
  3. Vælg din region i "Union/region" og evt. "Turneringstype" ("vinterturnering" for udendørs og "indendørs" for indefodbold eller futsal)
  4. Klik "Søg"
  5. Følg KlubOffice-tilmeldingsguiden
Vinterbold22 23 Mailbanner