En af vores dygtige og vellidte kolleger flytter desværre til den anden ende af landet.

Derfor søger vi en ny medarbejder, der har lyst til at arbejde med kommunikation og breddefodbold.

I den ledige funktion som kommunikationsmedarbejder vil du primært blive tilknyttet som fast kontaktperson til vores udviklings- og uddannelsesafdeling, et af vores vigtige kerneområder, men børnefodbolden vil også blive et særdeles vigtigt felt for dig.

Dine faste opgaver vil være:

◾ Kommunikation/markedsføring af træneruddannelserne (C-uddannelsen, breddetræneruddannelsen m.v.), herunder nyhedstekster, flyers, infoskrivelser, kursusmateriale m.v.

◾ Kommunikation omkring børnefodbolden, herunder videreudvikling af nyhedsbrev, produktion af infomails, indhold til sociale medier, gode case-historier, debatindlæg m.v.

◾ Kommunikation omkring samfundsområdet, herunder DBU Jyllands samarbejde med de jyske kommuner, og de mange spændende initiativer der er knyttet hertil.

◾ Kommunikation af diverse projekter (fodbold til nye målgrupper, FC Prostata, FC Demens, Fodbold for Hjertet m.v.)

◾ Øvrige opgaver: Diverse tekster til web og forskellige nyhedsbreve, artikler til magasin m.v.

Lidt om dig og os....

Du er nok mere generalist end specialist, og du kommer til at løse en masse forskellige større og mindre kommunikationsmæssige opgaver, på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger. Vi har egne ansvarsområder, men vi hjælper og understøtter altid hinanden.

Du må gerne være nyuddannet. Stillingen og afdelingen rummer gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Det afgørende er, at du passer godt ind hos os, og at du kan trives i en organisation, hvor den fulde fokus er på breddefodbold og foreningsliv. Derfor vil det også være et stort plus, hvis du har foreningsbaggrund og indsigt i dagligdagen i en fodboldklub, f.eks. som spiller, træner eller frivillig leder.

Vi er ikke lønførende, men vi passer godt på hinanden og har stor fokus på trivsel i en varieret arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet. 

Du kan læse den fulde jobbeskrivelse og sende din ansøgning her.

Din ansøgning incl. CV skal være uploadet til os senest fredag den 30. september. Vi holder første samtaler i Tilst i uge 41, og vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. december.