Årets tredje omgang af DBU Jyllands medlemsmagasin ”Fodbold” er netop i disse dage på vej ud i samtlige jyske fodboldklubbers postkasser.

Vi går i magasinet i dybden med et stort tema om fodbold på landet, hvor vi ser på, hvor stor en betydning fodboldklubberne har for landsbysamfundene.

Du kan læse hele magasinet lige her i en epaper-version, naturligvis ganske gratis.

Livet i en landsbyklub
I det sydhimmerlandske område ligger flere fodboldklubber, som er ægte landsbyklubber. Vi mødte to af klubbernes frivillige på deres hjemmebane til en snak om, hvordan livet er i en landsbyklub.

Det er Søren Engelhard, Skelund IF, og Mikkel Arnskov, Veddum IF. Begge to betoner vigtigheden af fodboldklubben – og ikke mindst de frivillige – i et landsbysamfund.

- Fodboldklubberne herude er byens hjerte. Det er der ingen tvivl om, lyder det blandt andet fra formanden i Skelund IF, Søren Engelhard.

I både Veddum og Skelund går de frivillige igen i flere sammenhænge. Derfor er de fodboldfrivillige også involveret i flere øvrige arrangementer i områderne, hvilket gør dem til bindeled og fanebærere i landsbyerne generelt, ifølge de to frivillige herrer.

Læs artiklen i magasinet fra side 14.

Derudover er der som altid masser af øvrige artikler, som er direkte målrettet dig, der er tilknyttet en af Jyllands fodboldklubber på den ene eller anden måde.