Fodbold er bare sjovest, når kampene er tætte.

Derfor må det have været særdeles sjovt at spille med i Serie 1, pulje 7 her i efteråret.

Status før weekendens afgørende kampe er nemlig, at samtlige af puljens otte hold stadigvæk har alt at spille for. For syv af holdene gælder det tilmed, at de stadigvæk kan rykke op i Jyllandsserien.

Kun Viborg FF på sidstepladsen er med nød og næppe hægtet af i oprykningskampen, da de ikke længere har statistisk mulighed for at rykke op på trods af, at de med 13 point i deres 12 hidtidige kampe, langt fra er blevet kørt over.

- Det har været en rutsjebanetur

Michael Svenningsen er træner for Skive IK, som ligger på førstepladsen, og på trods af, at han har været med i fodboldverdenen i over 40 år, så har han aldrig oplevet noget lignende.

- Det har været helt, helt vildt. En kæmpe rutsjebanetur. Så sent som forrige weekend lå vi næstsidst, og først nu er vi sikre på, at vi ikke rykker ned, fortæller Michael Svenningsen med stor begejstring i stemmen.

S1P7 2022 Det er uhyggeligt tæt i Serie 1, pulje 7

Michael Svenningsen har selv spillet førsteholdsfodbold i både Ikast FC og Skive IK. Alligevel har han sjældent oplevet noget så spændende som den tætte Serie 1-pulje.

- Nu er vi endelig selv fri af nedrykningsfare, men jeg føler virkelig med de øvrige hold, som stadig har nedrykningsspøgelset hængende over hovedet. Deres trænere må virkelig være nervøse, lyder det fra Michael Svenningsen, som også oplever, hvordan flere og flere har fået øjnene op for den spændende seriepulje.

- Vi er, i gåseøjne, bare andethold i Skive IK, men der har været utrolig mange mennesker ude og se os spille kampene i denne her pulje. Det har været fedt. Det er det her, fodbold kan, konkluderer han.

Se puljen her.