Breddefodbolden er i en rivende udvikling.

Mange børn, unge og voksne ønsker at spille fodbold, der er masser af aktiviteter, som skaber glæde og succes, og det stiller nye ledelsesmæssige krav og udfordringer til ledelserne i vores medlemsklubber.

Dette arbejde vil DBU Jylland gerne støtte op om.

Derfor søger vi en klubrådgiver med virke i det syd- og Sønderjyske område (DBU Jylland Region 4), der kan favne vores indsatsområder og understøtte klubbernes frivillige.

Den primære opgave er udvikling af vores medlemsklubber, således at de fortsat kan tiltrække og fastholde medlemmer, ligesom dialog, rådgivning og sparring med klubbernes ledelse og frivillige ledere vil blive et væsentligt omdrejningspunkt i din arbejdsdag.

Børnefodboldens store betydning

DBU Jyllands store indsatsområde, "børnefodbold", vil være en væsentlig del af arbejdet, og du vil derfor få tilknyttet et antal Børneklubrådgivere til at understøtte dig i arbejdet med at yde en optimal servicering af vores DBU Børneklubber.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du er fagligt og personligt rustet til at drive en proces i et samspil med ledelsen og de frivillige i den enkelte klub, samt være med til at drive DBU Jyllands indsatsområder i et tæt samspil med andre medarbejdere og frivillige i DBU Jylland.

Du kan finde hele stillingsopslaget her.

Vi skal have din ansøgning senest den 30. oktober, der vil være samtaler i uge 45 og 46, og vi forventer, at den klubrådgiver kan tiltræde hos os den 1. januar 2023.