Helt tilbage i 1987 tog Jens Habekost fra Bramming dommerkort. Dengang som nu er han en kompetent fodbolddommer, ligesom han er vellidt og social.

Men Jens er meget mere i dommerverdenen.

Jens er kendt for sin fantastiske indstilling til at hjælpe nye og unge dommere som vejleder Dennis Christiansen, Sydvestjysk Fodbolddommerklub

Positiv tilgang og uvurderlig rutine
De unge dommere er glade for Jens Habekosts positive tilgang, som opleves både når han hjælper nye dommere i gang, ligesom han tidligere har fungeret som en kompetent dommerudvikler.

- Jens er kendt for sin fantastiske indstilling til at hjælpe nye og unge dommere som vejleder, forklarer Dennis Christiansen på vegne af Sydvestjysk Fodbolddommerklub.

Når dommerpåsætteren beder om hjælp, går man aldrig forgæves til Jens. Sådan lyder det faktisk tit, når Jens Habekost beskrives, for hjælpsomhed og en positiv indstilling går igen fra flere sider.

 Jens Habekost er stadig godt  igang med dommergerningen og er en vigtig brik blandt rutinerede og vellidte dommere ude i fodboldklubberne.

Tillykke til Årets Breddedommer: Jens Habekost
Prisen som Årets Breddedommer blev overrakt til Jens Habekost af regionsbestyrelsesmedlem John Møller Pedersen på DBU Jylland Region 4’s årsmøde den 17. november i Vejen Idrætscenter. Stort tillykke til Jens med den velfortjente anerkendelse som Årets Breddedommer 2022 i Region 4.

Med den regionale pris følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.