Region 4’s klubber skulle på årsmødet torsdag aften i Vejen vælge fire medlemmer til regionsbestyrelsen.

Det gav genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt, der alle på forhånd havde meddelt, at de var villige til en ny tørn i breddefodboldens tjeneste.

Desuden var der nyvalg af Charlotte Behrendtz, Rødekro IF.

Hun har i forvejen et godt kendskab til det frivillige arbejde i DBU Jylland, idet hun har været frivillig leder og ambassadør i Region 3 og Region 4 siden 2017.

Godt kendskab til DBU Jylland

"Charlotte har været meget aktiv som spiller, og hun spiller i øvrigt stadig i Rødekro IF, hun har været frivillig i forskellige fodboldprojekter, og så kender hun vores organisation godt", sagde regionsformand Jens Christian Hansen i sin motivering af Charlotte Behrendtz, som blev valgt til en bestyrelsespost, som har stået ubesat i en række år.

John Møller Pedersen, Kenneth Nielsen og regionsformand Jens Christian Hansen blev alle genvalgt til regionsbestyrelsen for en to-årig periode i 2021 og var derfor ikke på valg i år.

Valgene betyder, at Region 4’s bestyrelse ser således ud i det kommende år: Jens Christian Hansen (formand), John Møller Pedersen, Kenneth Nielsen, Charlotte Behrendtz, Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt.

R4aarsmoede2022 LLN Charlotte Behrendtz

Charlotte Behrendtz, Rødekro IF, blev torsdag aften valgt ind i DBU Jylland Region 4's bestyrelse. (Foto: LLN Press)