Mads Torntoft fra Vejle Fodbolddommerklub er kåret til Årets Breddedommer 2022 i DBU Jylland Region 3.

Prisen modtager han både for sin flid og dygtighed som dommer men i lige så høj grad for sit omdømme og sin kollegiale indsats uden for fodboldbanen.

Mads Torntoft er efter mange fornemme præstationer på banen rykket op som Jyllandsserie-dommer, men trods den høje indplacering er han ikke for fin til at give et nap med i lavere rækker. Således får man ofte glæde af ham som dommer i både 8-mandskampe, skolefodbold mm.

I det hele taget har Mads på alle måder en god fornemmelse for, hvad der rører sig i dommerverdenen og blandt dommerkolleger, og han tager sig gerne tid til en snak om gode eller mindre gode oplevelser i forbindelse med dommergerningen.

I indstillingen fra DBU Jyllands Dommerområder 3A og 3B lyder det blandt andet:

- Mads er en rigtig god kammerat, som altid har et smil på læben og er i godt humør. Han er meget vellidt blandt dommerkolleger, klubber og i særdeleshed blandt mange spillere.

Mads Torntoft er da også at finde til Vejle Dommerklubs sociale og faglige arrangementer, og han har engageret sig i at hjælpe med fastholdelsen af dommere i området.

Prisen blev overrakt fredag den 11. november. På DBU Jylland Region 3’s årsmøde, der fandt sted onsdag aften på Hotel Pejsegården i Brædstrup, lød der store klapsalver fra salen til trods for, at Mads Torntoft desværre ikke kunne være til stede.

Stort tillykke til Mads Torntoft.