- Kim er uden tvivl en oplagt kandidat til denne pris. Han gør nemlig en kæmpe forskel i vores klub, hvor han gennem mere end 30 år har været trofast og vellidt og haft mange forskellige kasketter.

Sådan står der blandt andet i Fredericia fF’s indstilling af Kim Hansen til ”Gør en forskel”-prisen, som blev overrakt onsdag aften på DBU Jylland Region 3’s årsmøde på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Repræsentanter fra 47 af regionens fodboldklubber gav Kim Hansen anerkendende bifald med på vejen.

Kim Hansen har gennem de tre årtiers frivillighed udvist stort engagement i mange dele af foreningen. Han har været træner for børne- og ungdomshold, han har haft diverse tillidsposter, og så har han som fodbolddommer dømt hundredvis af kampe på klubbens anlæg. Derudover agerer han teamleder for et korps af 10 frivillige, der løser en lang række opgaver i klubben.

Med andre ord gør Kim Hansen en beundringsværdig indsats i fredericiaklubben.

Hjælper med alt fra fodboldstrømper til cykellapning
Men det er nu ikke kun fodbolden, der nyder godt af Kim Hansen overskud og uegennyttige bedrifter.

- Når han ikke er at finde i klubben, så hjælper han til som frivillig ved andre arrangementer i byen, lyder det i klubbens indstilling, som understreger, at Kim Hansen springer til med en hjælpende hånd ligegyldigt hvad:

- Uanset hvilken udfordring du står med, så står Kim klar med hjælp. Det er uanset, om du har glemt støvlerne, mangler et par strømper eller har et punkteret dæk på cyklen.

- Som person er han smilende og god til de unge mennesker. Han har i den grad bidraget positivt til klubbens udvikling og været med til at skabe gode rammer for klubbens medlemmer. Han er en kulturbærer i klubben, hvor han er et kendt ansigt blandt alle.

Der er ingen tvivl om, at Kim Hansens indsats påskønnes og anerkendes i Fredericia fF.

Sammen med ”Gør en forskel”-prisen følger en pengepræmie på 4.000 kroner.

Stort tillykke med hæderen!