Nynne Kristensen er netop blevet hædret med prisen som Årets Breddedommer i Region 1 2022. Prisen har hun modtaget på DBU Jyllands årsmøde i Aalborg Portland Park, hvor omkring 110 klubfolk deltog.

Det er hele ganske enkelt Nynne Kristensens tilgang til dommergerningen, der er med til at sikre hende hæderen.

- Grundet hendes store engagement for andre dommere, hendes tilgang til dommergerningen og hendes måde at dømme fodbold på, fremgår det af indstillingen fra Vendsyssel Fodbolddommerklub.

- Nynne er en aktiv dommer og dømmer med samme engagement, om det hedder U13 Piger eller om det hedder Serie 1 Herrer. Dette gør Nynne vellidt både på og udenfor banen rundt omkring i Nordjylland. Hun deltager også i diverse fodboldcups rundt i landet, hvor hun giver en hjælpende hånd med at fløjte, lyder det i indstillingen fra Vendsyssel Fodbolddommerklub.

Fokus på nye dommere
Den prismodtagende fodbolddommer er aktivt medlem af Vendsyssel Fodbolddommerklubs aktivitetsudvalg og går ofte forrest, når der skal skabes arrangementer for medlemmerne.

Det er ikke nok for Nynne Kristensen at være en flittig fodbolddommer, hun er også meget involveret i andre dommeres trivsel.

- Nynne er altid klar med en hjælpende hånd eller et godt råd. Hun har også været en stor del af et rekrutteringsforløb i Vendsyssel og har haft fokus på at hverve nye dommere, hjælpe dem videre ind i dommerverdenen. Altid med et fokus på at sikre trivslen hos de dommere, hun omgår, skriver fodbolddommerklubben.

- Hun har en fantastisk evne til at samle mennesker, hvilket tydeligt ses til arrangementer, hvor hun altid er støttende og deltagende og har en klar holdning til tingene. Nynne er en højt respekteret dommer i Vendsyssel Fodbolddommerklub.

Vi ønsker Nynne Kristensen stort tillykke med prisen som Årets Breddedommer i Region 1 2022!

Læs også

Region 1: Årets Fodboldklub er til for børnenes skyld

Region 1: Kurt er klubbens mand