Hvis jeres klub vil introducere fodbold for flere piger mellem 5-11 år, og hvis I måske også har lyst til at få flere pigefodboldspillere i klubben, så er Pigeraketten det rette fartøj til den mission. Og nu er tilmeldingen til at afholde Pigeraketten i 2023 åben.

I mere end 25 år er Pigeraketten lettet og landet over hele det danske fodboldlandsskab, med en mission om at få flere piger til at opdage glæden ved fodbold – både selve spillet, men også det fællesskab, som følger med.

Hvis klubben gør anlægget klar til landingsbane, så er Pigeraketten en oplagt mulighed for at få flere 5-11-årige piger ind i klubben. Hvad end klubben har årgange i forvejen eller I ønsker at skabe fundamentet for et eller flere pigehold i aldersgruppen.

Derfor skal din klub afholde Pigeraketten

Pigeraketten er DBU’s populære fodboldaktivitet for alle 5-11-årige piger. På Pigeraketter får de deltagende piger mulighed for at flyve ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er ødelagt.

Pigerne skal i samarbejde med DBU’s astronaut samle klubnøglen, så klubben kan åbnes for den almindelige klubtræning.

Pigeraketten er et aktivitetstiltag for klubber, der vil have flere 5-11-årige piger ind i klubben. Samtidig er det en oplagt mulighed for at sætte et ekstra fokus på pigefodbolden i lokalområdet og det gode arbejde, som I måske allerede gør i klubben.

Som klub får I hjælp til afviklingen, da DBU stiller med en instruktør, der sammen med klubbens frivillige hjælpe re sikrer, at I og pigerne får en fantastisk og inspirerende dag med Pigeraketten.

Se en video om, hvad Pigeraketten er

Kontakt Pigeraketten

Hvis I har spørgsmål, så kan Pigerakettens sekretariat kontakts på:

Telefon: 4647 3502

Email: Pigeraketten@dbu.dk