Den første weekend i januar står igen i klubledernes tegn. Fredag den 6. januar lægger DBU Jylland ud med årets nytårskur i Herning Kongrescenter og lørdag er delegeretmødet på programmet.

DBU Jyllands nytårskur gæstes fredag den 6. januar 2023 af den succesfulde duo fra Silkeborg IF: Cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker.

Kent Nielsen startede sin aktive spillerkarriere i Brønshøj IF og havde tilbage i 1983 sin debut på herrelandsholdet. Mens klubkarrieren gik over Brøndby IF, Aston Villa og AGF, kulminerede landsholdskarrieren med den legendariske guldmedalje fra EM 1992.

Trænerkarrieren kickstartede han i AGF i 2000, og siden har han i mere end 500 kampe siddet i cheftrænerstolen for klubber som AC Horsens, Brøndby IF, AaB, OB og nu i Silkeborg IF. Og han er aldrig rykket ned som superligatræner.

I Silkeborg IF danner han den sportslige lederduo med sportschef Jesper Stüker. Sammen har de ledt an i Silkeborg IF's flotte udvikling gennem de seneste år. Hør om opskriften bag Silkeborg IF og Kent Nielsens mange år i fodbold som spiller, europamester og superligatræner.

Kentnielsen Landsholdsdatabasen foto: landsholdsdatabasen

Kom til nytårskur 6. januar
Arrangementet starter i Herning Kongrescenter fredag den 6. januar 2023, kl. 19.00 med indlægget fra Kent Nielsen og Jesper Stüker. Der er også mulighed for efterfølgende at stille Silkeborg-duoen spørgsmål. Herefter spisning fra kl. 20.30.

Styrk dit netværk i fodboldens verden

En bonus ved nytårskuren er, at du møder masser af ligesindede fra fodboldens verden, så du har mulighed for at debattere den frivilliges hverdagsvilkår eller bare danne netværk med dem, du finder et fællesskab med.


Der er mulighed for at overnatte på Hotel Scandic og dermed være klar til lørdagens delegeretmøde i god tid.

Tilmeld her senest 21. december.