Foran taktfaste klapsalver fra 150 jyske fodboldledere modtog Tom Andersen fra Egtved IF DBU Jyllands Ungdomslederlegat 2022 i Herning Kongrescenter.

Tom Andersen er en særdeles vellidt og aktiv frivillig i Egtved IF. Han er både fodboldformand, han er tovholder på diverse samarbejder med naboklubberne, og så er han træner for klubbens U14 Drenge.

For at komme i betragtning til at modtage denne hæder, skal man være synlig, ulønnet, idealist og ikke mindst initiativrig. Alle kriterier opfylder denne klubmand til fulde.

Her kan du se en video med Tom Andersen, hvor han bliver overrasket med prisen i forbindelse med en af vinterens kolde træningspas.

Artiklen fortsætter under videoen.

Toms guldbarrer
Tom Andersen er en positiv og iøjnefaldende frivillig og har været det i alle sine aktive år, som strækker sig cirka ti år tilbage, da hans første barn satte sine ben i fodboldklubben.

Langsomt men sikkert er Tom Andersens indflydelse bare steget og steget, som det fremgår af indstillingen:

- Alle, der er en aktiv del af Egtveds foreningsliv, har et indtryk af, at Tom stort set bruger al sin fritid på frivilligt arbejde, hvilket børn og unge i klubben har haft glæde af i mange år.

Og at hovedpersonen har humor, blev blandt andet bekræftet, da han havde ”sine egne guldbarrer” med til en fodboldtræning, hvor han delte Toms Guldbarrer ud. Det har de hygget sig meget med i klubben.

Egtved-manden
Derudover kan det berettes, at Tom Andersen er foregangsmand i klubbens fodboldskole, EIF 100 Cup og diverse sommerferieaktiviteter. Desuden har han også fingrene med i øvrige kulturelle indslag i Egtved, fx sommerfesten og et kommende stort projekt ved navn Kulturum.

Det var en tydeligt bevæget ungdomsleder, der modtog prisen til DBU Jyllands delegeretmøde 12. marts i Herning Kongrescenter.

Med i prisen følger en tur med ægtefælle/samlever til en af herrelandsholdets udekampe.

Herfra skal lyde et stort tillykke med prisen!