DBU 3-bold Tour er et hæsblæsende børnestævne for hold i U5-U11, hvor vi afvikler 13 kampe ad gangen – på samme tid. En hyggelig dag, hvor hele familien er velkommen – både i Jubleparken (fodboldbanerne) og i 3-bold-byen.

Alle banerne har solide bander omkring, som holder spillet i gang med fuldt fokus på fodbold. Dermed går tiden ikke med at sætte bolden i gang fra sidelinjen, og spillerne kan koncentrere sig om det sjove fodboldspil. Hvert hold spiller sine kampe i en periode på ca. to timer.

Og sidst, men ikke mindst, så slutter vi dagen af med flotte medaljer til alle spillere.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

3Bold 180902 Mathiaskousgaard 008 Foto: Brædstrup IF

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Sådan ser hele tourplanen ud for 2022:

30. april DBU Fyn  DBU Fyn
21. maj  Region 4 Aabenraa BK
26. maj Region 3 IF Lyseng
12. juni Region 2 Tjørring IF
18. juni DBU Fyn BBB
27/28. august DBU Fyn  DBU Fyn
3. september  Region 3 Sejs/Svejbæk IF
11. september Region 1 Dronninglund IF
Dato Region Værtsklub


Tilmeld en uge før hvert stævne

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmelding til DBU 3-bold Tourstævner foregår i KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Hvad er DBU 3-bold Tour?

DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017. Det vil sige fra U5-U9 i forårets og U6 til og med U10 i efteråret. Tilbuddet også for forårets U10 og 11 Piger (efterår: U11 og U12 Piger) - altså årgang 2011 og 2012.