De jyske fodboldklubber kan fra den 1. marts møde to nye ansigter og stemmer, hvis de skal i kontakt med DBU Jylland.

Det drejer sig om Andrea Hoedt, som er tiltrådt som ny medarbejder i DBU Jyllands turneringsafdeling.

Hun kommer fra en stilling i DGI Sydøstjylland, hvor hun gennem fire år har været fodboldkonsulent med ansvar for fodboldaktiviteterne, herunder turneringer, stævner, fodboldskoler, kurser, foreningsbesøg, events m.m.

Andrea – der er uddannet kandidat i idræt fra Aarhus Universitet – har i forvejen en fortid som frivillig leder i DBU Jyllands organisation, har også været frivillig og træner i bl.a. ASA Fodbold (herunder en periode som formand) og er i dag aktiv fodboldspiller i FC Horsens.

Som en del af DBU Jylland Turneringer kommer Andrea til at indgå i den almindelige turneringsdrift og administration, herunder ikke mindst den løbende klubkontakt, ligesom hun kommer til at understøtte Region 3 omkring turnerings- og stævneaktiviteter.  

Ny pigefodbold-nøgleperson

Katrine Viktor Andreassen er også tiltrådt pr. 1. marts som ny medarbejder.

Hun tilknyttes DBU Jyllands Udviklingsafdeling som afløser for Katrine Korsgaard Michelsen, der rejser til Norge med sin familie.

Den ”nye” Katrine har senest været ansat i et barselsvikariat i DBU Sjælland bl.a. med Pigeraketten som ansvarsområde og vil i en overgangsperiode fortsat løse disse opgaver efter aftale mellem DBU Jylland og DBU Sjælland. Derudover har hun arbejdet med pigefodbold helt generelt, bl.a. pigeseminarer, pige-/kvindenetværk og den generelle indsats omkring pige- og kvindefodbold i fodboldklubberne.

Katrine er uddannet kandidat i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet med speciale i Implementering af kvindefodbold i danske foreninger og har bl.a. selv været frivillig leder i Kildemosens Boldklub og og træner i Dalum IF.

Hun er selv aktiv som spiller i Silkeborg KFUM.

I DBU Jylland bliver Katrine ny administrativ nøglemedarbejder på hele pigefodboldområdet, herunder særlige aktiviteter og tilbud, bl.a. Fanstatisk Pigefodboldstart for Piger, ligesom hun bliver sekretær for frivillighedsgruppen.