Det blev en målrig affære, da Aabenraa BK og Vildbjerg SF i U16 Piger Liga 3 spillede JM-finale i Ølholm den 20. juni.

Sille Emil Jensen lagde godt fra start med to scoringer for Vildbjerg allerede i andet og tiende minut. Og kort før halvlegsfløjtet fulgte Amalie Wittrup Hansen trop med mål til både 0-3 og 0-4.

I anden halvleg udbyggede Amalie Jørgensen Vildbjergs føring til 0-5. Det hårdt kæmpende Aabenraa-hold kom dog på tavlen på et selvmål fra Vildbjerg, inden Amalie Wittrup Hansen fuldendte hattricket med kampens sidste mål til 1-6 og en sikker JM-titel til Vildbjerg SF.

U19 Dr Liga 4 Ringkøbing IF (Privat) Ringkøbing IF's hold i U19 Drenge Liga 4 kan gå på sommerferie med guldmedaljer om halsen. Foto: Privat

Spændende finale i U19 Drenge Liga 4 med firdobbelt målscorer
I U19 Dreng Liga 4 var der også knald på i finalen på Grindsted Stadion, som stod mellem Ringkøbing IF og Vamdrup IF.

Begge mandskaber mødte kampberedte frem uden et eneste nederlag i bagagen i dette forår. Og det blev en seværdig og hæsblæsende finale med spænding til det sidste.

Ringkøbing bragte sig foran efter 15 minutters spil. 1-0-målet stod Mathias Sloth Janneck for, og ham skulle Vamdrup-drengene se meget mere til. For samme Mathias gjorde det til både 2-0 og 3-0, inden Vamdrup reducerede til 3-1 i første halvlegs overtid.

Ringkøbing måtte igen i begyndelsen af anden halvleg samle bolden ud af eget mål, og stillingen 3-2 holdt helt frem til 75. minut, hvor Mathias Sloth Janneck ikke kunne nøjes med hattrick og havde sidste fod på bolden til 4-2. I kampens sidste minutter bragte Vamdrup spænding tilbage i kampen, da de gjorde det til 4-3 på straffespark, der blev kampens resultat.

U19 Drenge Liga 3-finale havde det hele
Der var straffespark, selvmål, rødt kort og forlænget spilletid på menuen, da JM-finalen i U19 Drenge Liga 3 blev afgjort onsdag aften på Sejs Stadions flotte græstæppe. Her tørnede Odder IGF sammen med Herning Fremad.

De mange tilskuere fik neglebidende spænding til det sidste i en kamp, der ellers startede med en målløs første halvleg.

Efter et kvarter af anden halvleg førte Herning Fremad 0-2 på mål af Ali Isajev og straffespark eksekveret af Emil Horslund.

Men så vendte heldet for midtjyderne, der både måtte indkassere et selvmål og et rødt kort, hvilket dog ikke ændrede på holdets fortsatte føring på 1-2. Herningenserne var da også snublende tæt på at snuppe JM-guldet. Men i tre minutters overtid, fandt Odder IGF’s Jonathan Uth Reng målet og udlignede til 2-2.

I den forlængende spilletid bølgede kampen frem og tilbage. Oliver Bårup Olsen bragte Odder foran 3-2, men få minutter senere gjorde Hernings Emil Horslund med sin anden scoring i kampen det til 3-3.

I anden halvleg af den forlængede spilletid satte Mark Lund Bunde det afgørende mål ind for Odder IGF, som dermed tog JM-guldet med resultatet 4-3.

2022 U19 Drenge Liga 1 FC Djursland Tarup Paarup IF (Elin Søbye) FC Djursland løfter pokalen efter 3-2-sejren. Foto: Elin Søbye

FC Djursland tog guldet i U19 Drenge Liga 1
Givskud lagde græs til, da FC Djursland og Tarup/Paarup IF mødtes i finalen om at blive jysk mester i U19 Drenge Liga 1 onsdag aften.

Jan Ankerstjerne bragte FC Djursland foran 1-0 i første halvleg. Tarup/Paarup kom på 1-1 først i anden halvleg, men med to mål af William Loft sikrede FC Djursland sejren, trods reducering fra Tarup/Paarup til 3-2 i kampens sidste minutter.

Dette blev kampens resultat, og FC Djursland kan kalde sig jysk mester 2022.