Aars IK lagde bane og en flot kulisse til, da årets JM-finale for U17 Drenge Liga 2 blev afgjort tirsdag aften.

Frederikshavn fI mødte Silkeborg IF, og de medrejsende tilskuere sørgede for god opbakning på sidelinjerne.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i scoringerne. Efter blot et minuts spil i anden halvleg bragte Tobias Møller Silkeborg IF foran 0-1, og bare tre minutter senere udlignede Mikkel Krogh for nordjyderne.

Men 1-1-stillingen holdt blot ét minut, for i 45. minut var Tobias Møller igen på pletten for Silkeborg og bragte sit hold foran med 1-2.

Frederikshavnerne kæmpede sig dog til 2-2 med en scoring fra Magnus Daugaard, og det blev resultatet af den ordinære spilletid.

I overtiden trak Frederikshavn fI det længste strå. Noah Andersen bragte først holdet foran med 3-2 i den forlængede spilletid, og siden sikrede Joachim Buchholtz sejren på 4-2 med scoring på straffespark.

2022 U17 Liga 2 Drenge Frederikshavn FI (Carsten Venø) 2 Frederikshavn fI i rødt klar til at modtage pokalen. Foto: Carsten Venø

Dalum/Næsby tog guldet i U18 Piger Liga 1
Årets første JM-finale blev spillet på Universal Parken i Skibet ved Vejle den 16. juni. Her mødtes U18-pigerne fra Ikast/Vildbjerg og Dalum/Næsby i en målrig affære, der kom hæsblæsende fra start.

Fynboerne førte således med hele 4-0 efter blot 11 minutters spil. Tre af målene blev sat ind af samme spiller, angriber Emiline Hornshøj Olsen, som havde fået sat støvlerne rigtig godt på denne sommeraften.

Midtjyderne bed dog gevaldigt fra sig og kom flot igen, inden kampen ved slutfløjt endte 5-7 i Dalum/Næsbys favør.

2022 U18 Piger Liga 1 Jysk Fynsk Mester Dalum Næsby (Privat) Glade U18-piger fra Dalum/Næsby. Foto: Privat