Der var lagt i kakkelovnen til en dramatisk JM-finale i U13 Liga 2A, da Frederikshavn fI og Aarslev BK torsdag aften spillede deres sidste kamp i sæsonen på Jutlander Bank Park i Galten.

Aarslev havde gjort noget ud af begivenheden og havde både medbragt kampprogram og trommer til den store dag.

Desværre for dem rakte det dog ikke. Frederikshavn kunne gå til pause med en 1-0-føring, efter Alexander Venø Frandsen sparkede den i nettet fra 11-meterpletten i det 24. minut.

Selvsamme Alexander Venø Fransen fik også lov at cementere sejren kort før tid i det 56. minut, da han gjorde det til 2-0. Dermed kunne Frederikshavn fI løfte pokalen, og det er faktisk ikke første gang i denne sæson, klubben løfter JM-pokalen. Deres U17 Liga 2-hold fik nemlig også hængt guld om halsen tirsdag aften.

Aab Vinder JM U142A AaB'erne her sekunder inden, de fik lov at hæve trofæet. Foto: Privat

AaB hev trofæet hjem i U14 Liga 2A efter forlænget spil
På Havndal Stadion skulle JM-vinderen i U14 Liga 2A findes mellem HEI og AaB.

Stadion var fyldt op med tilskuere fra både HEI og AaB, og der var tændt op i grillen. Og det var nok en god idé; de fremmødte fik i hvert fald noget for pengene, da kampen måtte i forlænget spilletid for at finde vinderen.

Efter en målløs første halvleg bragte AaB’s Gustav Rubak aalborgenserne foran, inden Amir Mohammed Barakzai udlignede for HEI.

I første halvleg af den forlængede spilletid kom AaB igen foran. Denne gang var det Tobias Jørgensen, der fik den over stregen. Og Tobias Jørgensen endte også med at kunne kalde sig matchvinder, for det var kampens sidste scoring.

AaB kunne løfte pokalen efter en flot kamp, som begge hold kunne være stolte af.