”Vi er i fuld gang med at planlægge træningsturen til Lalandia, og pigerne snakker allerede om, hvor meget de glæder sig,” siger Kresten Nybo Gørtz, der er træner for U13 piger i FC Lejre.

Efter flere års nedlukning og restriktioner ved sociale arrangementer går Kresten Nybo Gørtz og resten af trænerteamet med et ønske om at ryste truppen sammen igen. Desværre er det langt fra gratis at sende et helt hold ud af klubhuset. Gode råd er dyre for den sjællandske klub, der ender med at sende en ansøgning ind til Ungdomsfonden. Kort tid efter står de med et tilskud i hånden.

”Vi er rigtig glade for at få tildelt midler fra Ungdomsfonden. Det giver os uden tvivl nogle muligheder, vi ellers ikke havde haft,” siger træneren fra FC Lejre.

Bidrag til ungdomsholdene

En turnering i udlandet, en stævneweekend med naboklubben eller en træningslejr i Danmark. Der er mange måder at styrke sammenholdet på ungdomsholdene på. Et sammenhold, der skaber både bedre fællesskaber og bedre fodboldspillere.

Ungdomsfonden hjælper med at få enderne til at mødes. Fonden bidrager til klubbens unge spillere fra U13 til U19.

Det skal være sjovt at spille fodbold som ung, og derfor kan klubber søge om tilskud hos Ungdomsfonden til fodboldarrangementer, der støtter ungdomsfodbolden.

Hjælp til hårdt ramte sportsudøvere

Ungdomsfonden støtter ikke alene ungdomsfodbolden rundt omkring i klubberne. Også danske idrætsudøvere, der har brug for hjælp efter sygdom eller ulykke, kan søge om støtte.

De sidste år er pengene blandt gået til at støtte følgende aktiviteter:

  • Udlandsture til Barcelona Cup, Dallas Cup og andre turneringer i udlandet
  • Tilskud til deltagelse i Ikast Cup og Nørhalne Cup
  • Behandling af hjernerystelse, medicin og komplikationer efter operation
  • Støtte til oprettelse af et fodboldcenter for unge spillere med cerebral parese


Ansøg året rundt

Det er nu blevet endnu lettere at søge om fondens midler, da der kan søges året rundt. Dog skal pengene være givet ud, før aktiviteten finder sted. Der kan forventes svar på ansøgningen indenfor fire uger.
Søg derfor i god tid.

Læs mere om Ungdomsfonden og find link til ansøgningsskemaet her.