Nu kan du se dé grønne optrukne eller stiplede streger i ungdomspuljerne på dbujylland.dk, som mange hold enten jagter eller frygter.

Stregerne er en visualisering af de ombrydningsregler, som er bestemmende for, om et hold bliver i rækken, rykker ned eller endda rykker op.

Alle ungdomspuljer er blevet opdaterede med op- og nedrykningsstreger, og du skal blot besøge dit holds pulje for at se, hvad der skal til for at opnå de forskellige scenarier.

Sådan flyttes rundt på ungdomsholdene
Efter efterårets første fem indledende kampe, som skal være spillet senest den 5. september, rystes posen med ungdomspuljer i en del rækker og der laves helt nye for resten af efteråret.

På baggrund af resultaterne i efterårets første fem kampe fordeles holdene fra hver pulje i nye rækker og puljer. 

Se, hvordan holdene fordeles efter placering her:

De rækker, der ikke er nævnt ovenfor, ombrydes ikke midtvejs i efterårssæsonen, men først i vinterpausen.

Eftertilmeldinger kan nås frem til 4. september - også i Serie 5
Sammen med ovennævnte ungdomsrækker ombrydes også herrernes Serie 5, som derfor også er omfattende af nedenstående frister.

Der bliver i forbindelse med midtvejs-ombrydningen mulighed for at samle op på eftertilmeldinger, så hvis din klub vil have et ekstra hold med i en af ombrydningsrækkerne, kan det tilmeldes frem til og med 4. september.

Tilmeld via KlubOffice eller via mail til info@dbujylland.dk.

Det med småt
Bemærk, at sidste spilledato i samtlige ombrydningsrækker før midtvejs-ombrydningen er 4. september. Herefter holdes der kamppause til og med 11. september, hvorefter det nye kampprogram starter.

Kampprogrammet udsendes til klubbens kampfordeler til påsætning af spilletidspunkter den 7. september med deadline dagen efter, og det endelige kampprogram offentliggøres den 9. september.