Knap 7000 nye studerende ser lige nu frem mod en ny og spændende periode i livet. Mange af de 7000 nye studerende kommer fra en anden by end Aarhus, og så kan det være lidt svært at finde ud af, hvad man egentlig skal til at bruge sin sparsommelige fritid på.

Og det er her, fodbold kommer ind i billedet. Sammen med Region 3 deltager DBU Jylland nemlig i disse dage på Aarhus Universitets studiemesse.

Hvor skal jeg spille?
På Aarhus Universitet gør DBU Jylland og Region 3 de dugfriske studerende klogere på de muligheder for forskellige fodboldaktiviteter, der findes i Aarhus og omegn.

Det kan gøre godt med noget fysisk aktivitet langt væk fra bøgerne, og derfor får fx kommende fodboldspillere rådgivning om, hvilke klubber der ligger tæt på deres nye hjem og hvilke, der kunne passe til deres niveau. For mange studerende kan det også være forfriskende med et fællesskab uden for studiet.

Messe AU2 Der var mandag konkurrence om en landsholdstrøje til de, der gættede flest dommerbeslutninger rigtigt.

Det er dog ikke kun fodboldspillere, der får råd med på vejen.

Forbedrede CV’er
Hvis dommerfaget fanger nogle af de studerendes interesse, får de også råd og vejledning til, hvordan de kan tilmelde sig DBU’s dommeruddannelse.

Det samme gælder for dem, der enten har været trænere i deres hjemstavn eller bare ønsker at snuse til trænerfaget. Er du selv studerende og har brug for rådgivning til, hvad der passer dig bedst, skal du ikke tøve med at ringe til DBU Jylland på 8939 9999.