Endnu er vejrguderne relativt gavmilde med sol og lune temperaturer, men lige om hjørnet venter vinterturneringerne. Allerede fra starten af oktober er der tilmeldingsfrister, du som klub og træner skal tage stilling til.

DBU Jylland har masser af tilbud til jer, der ikke kan undvære sporten i de kolde måneder – og det gælder både indendørs og udendørs aktiviteter.

Du kan se, hvad der tilbydes i din region nedenfor. Tilmelding foregår via KlubOffice (med enkelte undtagelser).

Vintertilbud og tilmeldingsfrister

Futsal
Udbydes fra U8 og opefter. I alle rækker spilles der tre-fire runder. I ungdom- og seniorrækkerne afvikles regionsmesterskaber i visse rækker, og nogle ungdomsrækker kvalificerer sig til de jyske mesterskaber.
Se mere her

3. oktober

Indefodbold
Turneringen udbydes fra U6 til Superveteraner. I børnerækkerne spilles der fire stævner i alt. I ungdoms- og seniorrækker spilles der tre indledende stævner inden regionsfinaler og jyske mesterskaber.
Se mere her

3. oktober
Vinterturnering Ungdom
Vinterturnering for ungdomshold (U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge). Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering M+32 og M+40
Vinterturnering for M+32 og M+40. Der spilles 11-mands på grus-, kunstgræs eller græsbane efter klubbernes eget valg.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 1 på mail region1@dbujylland.dk eller telefon 8939 9910  
Region 1 (Nordjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. U10-U12 spiller fire runde, alle øvrige spiller tre runder. I ungdoms- og seniorrækkerne afvikles der regionsfinaler for nummer et og to i hver pulje og der spilles om kvalifikation til jysk mesterskab i alle Liga 1-rækker (dog ikke senior).
Se mere her 
Løbende
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle hold spiller som udgangspunkt tre indledende stævner – dog spiller U5 til U9 både piger og drenge fire stævner, og U10-U12 spiller fem stævner. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne.
Se mere her
Løbende
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U19. Kampene afvikles som 11-mands på græs- eller kunstgræsbaner, og der ombrydes mellem hver runde for at sikre god matchning af holdene.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 2 på mail region2@dbujylland.dk eller telefon 8939 9920  
Region 2 (Vestjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

 

Futsal
Udbydes til både drenge og piger fra U8 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I ungdom og senior spilles der regionsfinaler, og nogle ungdomsrækker spiller desuden jyske mesterskaber.
Se mere her
Løbende

Indefodbold
Udbydes til både drenge og piger fra U5 og opefter. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. I en del ungdoms- og seniorrækker afvikles regionsfinaler og jysk mesterskab.
Se mere her
Løbende
Kunstgræsstævner U8-U10
Udendørs 5-mandsstævner for U8-U10 Drenge/Piger på kunstgræs. Tilm.frist løbende for hvert stævne.
Løbende
Vinterturnering Ungdom
Udendørsturneringen udbydes til både 8- og 11-mands drenge og piger i ungdom (U13 Drenge-U19 Drenge og U13 Piger-U18 Piger). Holdene får op til syv kampe fra oktober til marts.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering Senior
Udendørsturneringen udbydes til 7-mandshold (Kvinder, Herrer, K+29 og M+32) på kunst eller græs. Holdene får op til syv kampe fra oktober til marts.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 3 på mail region3@dbujylland.dk eller telefon 8939 9930  
Region 3 (Østjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Futsal
Turneringen udbydes fra U10 og opefter. Børnerækkerne spiller stævner. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde/framelde fra stævne til stævne. I ungdoms- og seniorrækkerne spilles der turnering og regionsfinaler samt jysk mesterskab i nogle ungdomsrækker.
Se mere her
Løbende
Indefodbold
Turneringen udbydes for alle aldre. Alle rækker afvikles som enkeltstående stævner, hvor man kan tilmelde sig de runder, der passer det enkelte hold. Fra U13 kvalificerer de to bedste hold fra hver pulje sig til regionsfinalerne. I Region 4 spilles der med toårige årgange i ungdomsrækkerne. Det vil sige, at der bliver spillet U13, U15, U17 og U19 Drenge samt U13, U15 og U18 Piger.
Se mere her
Løbende
Vinterturnering Ungdom
Turneringen udbydes for U13-U18 Piger og U13-U19 Drenge. Kampene afvikles på græs-, kunstgræs- og grusbaner og der kan vælges mellem 8-mands og 11-mands.
Se mere her
10. oktober
Vinterturnering Senior
Udendørsturneringen udbydes til 7-mandshold (Kvinder, Herrer) på kunst, græs eller grus. Holdene får 5-7 kampe fra november til januar.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål? Kontakt Region 4 på mail region4@dbujylland.dk eller telefon 8939 9940  
Region 4 (Syd- og Sønderjylland)
Aktivitet Tilmeldingsfrist

  

Kunstgræsturnering
Den centrale kunstgræsturnering afvikles for U11 og U12, både drenge- og pigerækker. Deltag i fire stævner over vinteren med tre kampe på kunstgræs hver gang. Ombrydning mellem hvert stævne sikrer god matchning. Bemærk: Man kan godt deltage, selvom man ikke selv har en kunstgræsbane til rådighed!
Se mere her
17. oktober
Vinterturnering Liga 1 Piger/Drenge
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i øverste niveau for både piger og drenge. Hvert hold spiller 4-7 kampe fra november til marts, vi tager hensyn til alm. turnerings- og pokalkampe.
Se mere her
10. oktober 
Vinterturnering Liga 2 Drenge
Målgruppen for denne serie vinterkampe er 11-mands ungdomshold i næstøverste niveau for drenge. Hvert hold spiller op til 4-7 kampe fra november til marts, vi tager hensyn til alm. turnerings- og pokalkampe.
Se mere her
10. oktober
Har du spørgsmål til kunstgræsturneringen? Kontakt Steffen Lynge Pedersen på mail stef@dbujylland.dk eller telefon 8939 9991
Har du spørgsmål Vinterturnering Liga 1 og 2? Kontakt Peter Kristensen på mail pekr@dbujylland.dk eller telefon 8939 9935
 
Centralt
Aktivitet Tilmeldingsfrist
   

Se mere om alle vore vintertilbud lige her:

Vinterbold2021 Mailsignatur Stor