Hvordan skabes der læring gennem intensitet?
Hvilke udtryk vil man som hold gerne have der går igen i træning og kamp?
Hvordan udnytter man at være to trænere på banen og hvilken fordel giver det?

Få svar på dine spørgsmål om træning af piger/kvinder fra U13 til senior på DBU Jyllands fyraftensseminar onsdag den 13. oktober, kl. 17.30-20.30 i Silkeborg. Her får du også hverdagsværktøjer til at styrke fællesskabet på holdet og fastholde spillernes med fokus på trivsel.


Hav øje for relationer og forskellighed
Seminarets to instruktører, Kenneth & Kim Pedersen, har mangeårig erfaring med pige-/kvindefodboldtræning på flere niveauer. Og én ting har de et særligt øje for: Relationer og forskellighed.

Alle spillere skal motiveres til at være med på holdet, og forskelligheden skal plejes, for den er en styrke på et pige-/kvindehold.

Alt dette vil du høre om i seminarets første time, hvorefter du får halvanden time på træningsbanen med fokus på læring gennem intensitet og holdets fokus i både træning og kamp. Derudover giver de rutinerede pigetrænerinstruktører nogle tricks til at udnytte fordelene ved at være to trænere på banen.

Seminarets program  
17.30-18.30 Oplæg v/Kenneth Pedersen samt let forplejning
18.30-20.00 Træning på  banen
20.00-20.30 Opfølgning og spørgsmål


Seminaret finder sted hos Silkeborg IF Q på Søholt Idrætsanlæg, Ansvej 110, 8600 Silkeborg. Det koster kr. 395,- at deltage (vær opmærksom på evt. kommunal refusion) og som træner kan du optjene 3 refrehmentpoints til din B- eller C-licens.

  

Kenneth Pedersen
Seminar-instruktør Kenneth Pedersen
Har trænet fodboldpiger i 13 år fra U13-senior. Har været U18DM-træner i Team Viborg og Vildbjerg SF i de sidste 8,5 år. Har desuden været med til opbygge AC Silkeborg (nuværende Silkeborg IF Q).
Kim Pedersen
Seminar-instruktør Kim Pedersen
Har trænet pigefodbold i 13 år fra U8 til U18. Har været U18DM-træner i Vildbjerg SF de sidste to år. Har lederuddannelse og stor erfaring med coaching og individuel træning.
Fælles passion:
Løfte andre, gøde en ambition hos andre, relationsopbygning, skabe lærings- og tillidskultur og skabe fællesskab.
Har du spørgsmål til seminaret, så kontakt: Katrine Korsgaard Michelsen