Allerede onsdag begyndte Nordenskov IF at hype oprykningskampen på de sociale medier og torsdag fulgte klubben op på både Facebook og Instagram med hashtags som #Oprykning og #Serie5.

Det er naturligvis ikke unaturligt at flage vidt og bredt for en oprykningskamp, for det er jo en stor begivenhed. Men i Nordenskov IF's tilfælde var torsdagens sæsonfinale i Serie 6 alligevel lidt usædvanlig. Nordenskov IF lå nemlig næstsidst i Serie 6-puljen og skulle møde den aktuelle sidsteplads, HTS.

Altså vi vinder godt nok ikke mange kampe, men det er en stor oplevelse at opnå en oprykning alligevel Brian Meppelink-Schmidt, Nordenskov

Men de har fuldstændig ret i Nordenskov, det VAR en oprykningskamp. Hvad de måske ikke forklarede så eksplicit i optakten var, at begge hold rykkede op uanset resultat sammen med alle andre hold i Serie 6. Serieturneringen på herresiden omstruktureres nemlig og Serie 6 udgår, så alle nuværende Serie 6-hold spiller fra foråret i Serie 5.

Tre points i sæsonen var nok til oprykning
Når man spørger Nordenskov-træner, Brian Meppelink-Schmidt, så er han måske ikke helt tilfreds med det sportslige perspektiv, når han ser tilbage på efterårssæsonen.

- Altså vi vinder godt nok ikke mange kampe, men det er en stor oplevelse at opnå en oprykning alligevel, lyder det med et skævt smil fra den lokale træner.

Han understreger, at i den laveste serierække handler det ikke kun om sportslige resultater, og holdet har et godt sammenhold både internt på holdet, men også i det lille samfund med omkring 600 indbyggere.

På lægterne havde samlet sig op mod 10 loyale tilskuere til den afsluttende Serie 6-kamp, hvilket måske ikke var så imponerende i sig selv, men i Nordenskov er man glad for dem, der bakker op uanset antallet. Tilskuerne blev vidne til sæsonens sidste nederlag på 0-3 til hjemmeholdet og dermed sluttede Nordenskov IF på sjette- og sidstepladsen i Serie 6, pulje 323.

Med fire nye spillere tilsat den allerede sprængfarlige trup, så vover jeg pelsen og sætter en målsætning om mindst en andensidsteplads i Serie 5. Brian Meppelink-Schmidt, Nordenskov

Opruster til Serie 5 og endnu flere lokalopgør
Trods sidstepladsen i Serie 6 er Nordenskov-holdet klar til at bide skeer med holdene i Serie 5 i foråret og nye mål er allerede i støbeskeen.

- Vi satser på, at der bliver mulighed for endnu flere lokalopgør, så vi ser frem til måske at møde ærkerivalerne fra Fåborg/Årre til foråret, kommer ønsket fra Nordenskov-træner Brian Meppelink-Schmidt.

Nordenskov-drengene træner videre vinteren over for at holde momentum(!) pånær en kort julepause. Derefter starter de oprustningen via et samarbejde med Varde Kaserne, der har stillet fire soldater i udsigt til forårssæsonen.

- Og med fire nye spillere tilsat den allerede sprængfarlige trup, så vover jeg pelsen og sætter en målsætning om mindst en andensidsteplads i Serie 5, slutter den vestjyske træner med ikke så lidt humor i stemmen.

Nordenskov Stillingsoversigteftersidsterunde
Web Grafik Banner Turnering2022 1000X200 (Johny Kristensen)