Grindsted GIF kommer ikke sovende til den brede medlemsfremgang, klubben aktuelt har oplevet. Det er nemlig et resultat af en målrettet satsning med konkrete initiativer.

Det er nemlig på en række områder, at klubben har sat massivt ind for at udvikle tilbuddet til medlemmerne.

Det er et friskt spark til klubben med nye unge kræfter, som har nye ideer og er en kæmpe inspiration for alle vores medlemmer i klubben. Henrik Møller Kristensen, Grindsted GIF


Trænernes træner og opgraderede faciliteter
Klubben har tilknyttet en udviklingskonsulent, der i praksis fungerer mest som trænernes træner. Dette efter filosofien, at hvis spillerne skal udvikles, skal trænerne også løbende udvikles.

Tiltaget har gjort, at klubben har oplevet en tilstrømning af frivillige trænere og ledere i en tid, hvor frivilligheden mange steder kan være under pres. Der er skabt et stærkt fællesskab blandt trænere og ledere, hvilket også kan ses i udvalgsarbejdet, der har fået tilført flere kræfter.

- Det er et friskt spark til klubben med nye unge kræfter, som har nye ideer og er en kæmpe inspiration for alle vores medlemmer i klubben, forklarer Henrik Møller Kristensen på vegne af Grindsted GIF.

Blandt de nye udvalgskræfter er sponsorgruppen "GGIF Friends", som sammen med en række sponsorer og Billund Kommune har givet det lokale stadion en gennemgribende opgradering med bl.a. loungeområde, pop-up vandingssystem, robotkridtmaskine og nye trapper ved alle opgange.

Trivsel og sundt børnemiljø prioriteres højt
Grindsted GIF er en af de nye DBU børneklubber, for her prioriteres det højt, at børnespillerne har et sundt miljø at færdes i.

- For det hele skal starte ved børnene, bl.a. fordi de er fødekæden til ungdom, som så bliver til seniorspillere, lyder det i klubbens indstilling til prisen.

Derfor er klubben også med i forløbet Antibulli, som er et trivselsværktøj til at skabe større tryghed og et stærkere fællesskab.

Initiativer som et fælles lotteri med andre lokale foreninger samt opstart af Teqball-træning er også med i de parametre, der har sikret klubben titlen som Årets Fodboldklub 2021 i Region 4.

Prisen blev overrakt ved DBU Jylland Region 4's årsmøde den 18. november i Haderslev. Med et stort tillykke betyder det også, at klubben er med i opløbet til at blive Årets Fodboldklub i Danmark, hvilket afgøres i starten af 2022.

Med den regionale pris følger en statuette, et diplom, en buket og et flot banner.

Mød Grindsted GIF's unge, karismatiske formand i videoen her: