For sit mere end 30-årige frivillige virke i breddefodboldens tegn har Jens Rindom her til aften modtaget DBU Jyllands Gør en Forskel-pris på DBU Jylland Region 3’s årsmøde i Pejsegården i Brædstrup.

Jens Rindom arbejder så sandelig ikke for egen vindings skyld i Vinding SF. Den rutinerede klubmand har i årevis haft mange hverv i klubben, fx kampfordeler for alle klubbens hold, fodboldskoleleder, medlem af fodboldudvalget og har også en række øvrige administrative opgaver som opdatering af hjemmeside, medlemsregistrering, mm.

Udover de vigtige frivillige hverv er han samtidig en del af klubbens fantastiske mandags- og torsdagshold, der står for at kridte baner, klargøre kunstgræsbanen og alt andet forfaldende arbejde på stadion.

Han er en sand klubmand, der sætter sig ind i tingene og yder en kæmpe indsats for klubben og medlemmerne.  Han har altid svar på alle spørgsmål, eller også finder han ud af det.

Et omvandrende leksikon
Jens Rindom er om nogen manden, der holder klubbens drift i gang. Mange af opgaverne foregår bag kulisserne, men blev de ikke gjort, så ville mange mærke det.

- Han har fingeren på pulsen og er et omvandrende leksikon i spillere og klubhistorier, lød det fra Rasmus Johansen, medlem af regionsbestyrelsen, fra talerstolen i Brædstrup. Han tilføjer:

- Han kan huske, hvem der var på hvilket hold år efter år, det skinner også igennem, at når man står og snakker med ham på stadion, så kommer der en lille knejt forbi og siger hej Jens, og det er så her, han kan huske navnet.

I klubbens indstilling priser de sig lykkelige for, at arbejdslivet ikke længere kalder på Jens Rindoms kompetencer, så han har tid til sit frivillige virke i Vinding SF.

Herfra skal lyde et stort tillykke med DBU Jylland Region 3’s Gør en forskel-pris 2021.