En god krise skal ikke gå til spilde!

Efter den devise har Hammerum IF i det forløbne år planlagt og gennemført aktiviteter med en offensiv tilgang til coronasituationen.

Dette sammenholdt med klubbens ihærdige indsats gennem flere år for at opretholde sin status som en sund breddeklub med tilbud til alle har nu resulteret i den flotte titel som "Årets Fodboldklub 2021" i DBU Jylland Region 2.

Corona har bare været et bump på vejen
Hammerum IF har gennem hele corona-situationen formået at navigere i restriktionerne og fastholde fællesskabet og relationerne til medlemmerne.

Hen over sommer og efterår har klubben tillige intensiveret aktivitetsniveauet for at sikre en genstart, der skulle få alle medlemmer sikkert tilbage i folden.

Pigeraketten i juni har fået pigeårgangene til at vokse, DBU Fodboldskolen fik positiv feedback og Special Olympics-afdelingens jubilæumsstævne "Sommerbold på Heden" vakte stor glæde hos deltagerne i september. Herudover er et skolesamarbejde sat på skinner i den stille restriktionsperiode.

Målet var at sætte kursen efter DBU's holdninger og klæde de frivillige sportsligt på til at give spillerne mere kvalitet i den daglige træning. Bo Mortensen, Hammerum IF

Mål: Muligheder og plads til alle
Den midtjyske breddefodboldklub har en målsætning om at være en breddefodboldklub med muligheder og plads til alle, der elsker legen med bolden.

Allerede for fem år siden skærpede klubben derfor indsatsen ved at deltidsansætte en sportslig konsulent for at understøtte de frivillige trænere og ledere.

- Målet var at sætte kursen efter DBU's holdninger og klæde de frivillige sportsligt på til at give spillerne mere kvalitet i den daglige træning, forklarer klubformand, Bo Mortensen.

Som en bonus har det været nemmere at rekruttere flere unge trænere, hvoraf flere har fået blod på tanden og er fortsat trænere. Også både interne og eksterne uddannelsestilbud har været højt værdsat af trænerne.

På medlemssiden har to nye kommunale kunstgræsbaner gjort den udendørs fodbold til en helårssport. Herudover har Hammerum IF som et fastholdelsestiltag indført udlandsture fra U13-U15 piger og drenge, hvilket har været populært blandt både spillere, trænere og forældre.

R2årsmøde 2021 Åretsfodboldklub Hammerumif Ina Tofterup 003 Regionsbestyrelsens Michael Koch (tv.) fik æren af at overrække den store pokal til (fra højre): Jesper Happle Sørensen, Bo Mortensen og Glen Walton Simonsen, alle fra Hammerum IF (foto: Ina Tofterup).

Tillykke til Hammerum IF
Prisen som "Årets Fodboldklub 2021" blev overrakt ved DBU Jylland Region 2's årsmøde den 25. november i Aulum. Det betyder også, at klubben er med i opløbet til at blive Årets Fodboldklub i Danmark, hvilket afgøres i starten af 2022.

- Titlen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2 er et skulderklap til vores frivillige og giver motivation til det fremtidige virke, lyder det fra Bo Mortensen, formand for Hammerum IF.

Med den regionale pris følger en statuette, et diplom, en buket og et flot banner.


Titlen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2 er et skulderklap til vores frivillige og giver motivation til det fremtidige virke. Bo Mortensen, Hammerum IF