- Rigtig mange fodboldledere gør en forskel, og så er der dem, der gør en kæmpe forskel. Flemming Kvist tilhører uden tvivl den sidste gruppe.

Sådan lyder nogle af ordene i indstillingen til årets Gør en forskel-pris, som den efterhånden erfarne formand, Flemming Kvist, fra Dronninglund IF Fodbold, netop har modtaget. Siden 2003 har Flemming Kvist været formand, mens han historie går langt længere tilbage i klubben, som han begyndte i tilbage i 70’erne.

Mandag aften blev han til Region 1’s årsmøde hyldet foran knap 100 deltagere på Aalborg Portland Park i Aalborg.

Arbejder for både klubben og lokalsamfundet
Flemming Kvist er en ægte klubmand, der kender hvert et hjørne af klubben, og han er ikke bare formand for klubben; for tiden arbejder han også i både sponsor- og cafeteriaudvalget, ligesom han er med i det udvalg, der arrangerer klubbens store julefrokost med ca. 500 gæster.

Selvom han har været i klubben i så mange år, er han ikke bange for at tænke nyt, lyder det:

- Han har altid fokus på udvikling og nytænkning, hvilket har bevirket, at klubben spiller en central rolle i lokalsamfundet og den har været i stand til at udvikle sig i takt med samfundsudviklingen afstemt i forhold til de krav og udfordringer, som en moderne fodboldklub står over for.

Ingen forskel på store eller små opgaver
Og de rosende ord stopper faktisk ikke her. Flemming Kvists visionære tankegang gør nemlig, at klubbens medlemmer har masser af mulighed for at have et højt aktivitetsniveau, lyder det i indstillingen:

-
Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for Flemming - han er altid klar til at løse den. I kraft af nogle enestående ledelseskvalifikationer, visionære tankegang, idérigdom og en særlig evne til at tilknytte nye frivillige, har han været dygtig til at opbygge en organisation med mange udvalg og arbejdsgrupper, så klubbernes medlemmer har haft mulighed for et højt aktivitetsniveau.

Udover hæderen modtog Flemming Kvist også 4000 kr. og et diplom.