Da Mette og Simon Stockholm for nylig blev gift, stod et helt fodboldhold klar ude foran kirken og dannede to rækker iført Sole IF’s spillertrøjer.

Årsagen er ligetil: Fodboldklubben fylder nemlig en stor del af det nygifte pars hverdag, da de begge er involverede med centrale poster i klubbens daglige drift.

Simon kan bryste sig af flest titler, da han både er næstformand, kampfordeler, træner for klubbens to herreseniormandskaber i henholdsvis Serie 3 og Serie 6, samt har skansen som keeper for førsteholdet. Mette sidder på den vigtige kasserer-rolle og har været træner for de yngste fodboldspillere i klubben.

Det kunne ikke være mere i min ånd Simon Stockholm

Sole IF var med til brylluppet
Det var netop, da Mette ønskede lidt faglige indspark til børnetræningen, at Simon var hurtig og tilbød sin hjælp. Det var i sommeren 2017, og da spillerflokken indbefattede en lille gut ved navn Amor, som ikke kun skød med bolde, men også med pile, udviklede de sig til at blive kærester.

Derfor var det helt naturligt, at klubfarverne var repræsenteret til parrets store dag. Ikke mindst rækkerne udenfor kirken vakte begejstring hos Simon Stockholm.

- Det var superfedt. Det er jo alle de spillere, jeg har at gøre med i klubben. Min best man (forlover, red.) er også spiller på holdet, så han havde stået for det. Det kunne ikke være mere i min ånd, siger Simon Stockholm, som også fortæller, at Sole IF blev nævnt i diverse taler til brylluppet.

Klubbens formand, Jesper Hansen, samt et øvrigt bestyrelsesmedlem var også med til brylluppet, og klubbens trøjesponsor havde lavet en speciel hættetrøje med tryk på ryggen med teksten ”Just Married”.

Ægteparret fortsætter i klubben
Simon er glad for, at klubben og de øvrige klubfolk fylder en stor del af hans liv.

- Jeg synes, det fortæller lidt om, hvordan klubben er. Hvad det er for nogle gode mennesker, der er derude. Vi er kendt for at tage godt imod alle, både spillere og frivillige, det har vi hørt ved flere lejligheder. ”Det er godt nok vildt, så godt vi bliver taget imod”, siger folk, som kommer fra andre klubber, siger Simon Stockholm med en vis grad af stolthed i stemmen.

Simon beretter, at det første kys faldt til en sommerfest, som Mette var medarrangør af, hvor han selv deltog som hjælper.

At de formelle tiltaler nu er ”hr” og ”fru” til de to ildsjæle, kommer ikke til at ændre noget i forhold til, hvor parret lægger sine kræfter i fremtiden.

- Nej, det gør ikke nogen forskel fra før. Vi vil fortsætte med at lave det arbejde, som vi gør nu, og vi vægter begge det med at hjælpe til. Vi vil bare gerne hjælpe til, da det er dejligt at lave noget sammen med de gode mennesker. Og desuden fordi det er hammersvært at finde nye frivillige, slutter Simon Stockholm fra Sole IF.

Se video med Simon Stockholm
Vi lavede en video med Simon Stockholm i hovedrollen i efteråret 2017. Se den og få et indblik i den ihærdige ildsjæls dagligdag i Sole IF.

Simon er et fyrtårn i Sole IF