Tirsdag aften samlede DBU Jylland Region 3's bestyrelse frivillige fra omkring 30 lokale fodboldklubber til et virtuelt dialogmøde, og torsdag aften gentages seancen – og det er stadig muligt at tilmelde sig.

Der er tale om et uformelt info- og erfaringsudvekslingsmøde, hvor man får aktuelle informationer fra DBU Jylland om bl.a. turneringssituationen, men hvor man også kan dele viden og stille spørgsmål. Det hele foregår under overskriften ”Græs under fødderne”:

- Jeg synes, at vi havde et rigtig godt møde tirsdag aften, hvor vi kom omkring mange praktiske problemstillinger og emner, som optager klubberne lige nu. Ikke mindst hvordan vi får rekrutteret nye trænere, og det var også glædeligt at høre de gode og positive historier, der findes rundt omkring i klubberne lige nu, trods de svære vilkår her under corona-krisen, fortæller Region 3’s formand, Claus Warming.

Udover regionsbestyrelsen er DBU Jylland også repræsenteret ved møderne med en klubrådgiver samt personale fra administrationen.

Fleksibel mødeform

Frivillige fra i alt 25 klubber har tilmeldt sig torsdagens møde, og Claus Warming glæder sig over den store opbakning til møderne.

- Der er ingen tvivl om, at vi med disse møder kan få skabt en dialog, som rigtig mange har brug for lige nu. De fysiske møder kan i høj grad også noget, og dem glæder vi os bestemt også til at kunne gennemføre igen, men jeg tror helt sikkert, at vi tager denne digitale form med videre på den anden side af corona-krisen, for det er let tilgængeligt for alle, og vi kan komme i dialog med nogle frivillige og klubber, som ellers ikke ville kunne møde op til vores arrangementer i en travl hverdag, siger Claus Warming.

Du kan læse mere om dagsordenen på mødet her, hvor du også kan tilmelde dig. Det er naturligvis helt gratis at være med. Mødet afvikles fra kl. 17.30 til 19.00.

Tilmeld og få mødelink pr. mail:
Tilmeld pr. mail til region3@dbujylland.dk (oplys venligst klub, navn og email-adresse på alle deltagerne), herefter sendes et mødelink til alle deltagere.