Det er ikke kun de spillere, der skal have mulighed for at komme på banen i en kamp, der skal påføres det digitale holdkort.

Med virkning fra efteråret 2020 skal nemlig også officials (træner, holdleder, m.fl.), der repræsenterer holdet på sidelinjen, med på holdkortet.

Der er reserveret et særligt felt på det digitale holdkort til netop officials, og det felt er obligatorisk i DBU Jyllands rækker fra U13 og ældre at udfylde med minimum et navn og maksimum fem navne.

Klubberne har taget godt imod holdkort-tilføjelsen
Efteråret 2020 blev betragtet af DBU Jylland som en indkøringsperiode uden økonomiske eller disciplinære konsekvenser for manglende officials på holdkortet. Men nu træder funktionen ind på lige vilkår med udfyldelse af spillere på holdkortet.

- Vi har fået fin feedback fra de jyske klubber, så efter indkøringsfasen sidste efterår forventer vi, at klubberne er klar til at benytte funktionen 100%, lyder det fra turneringschef Ole Frandsen, DBU Jylland.

Gebyret for mangelfuld udfyldelse af officials på holdkort følger samme struktur som mangelfuld udfyldelse af spillere - se taksterne her.

Hjælp til træneren: Ingen spilletilladelse - ingen kamp
Spillere uden spillercertifikat eller supplerende spilletilladelse i klubben er automatisk spærret fra at komme på holdkortet. En hjælpende hånd til trænere, ledere og klubber til at undgå ubevidste fejltrin.

Har en spiller ikke sit spillercertifikat – eller en supplerende spilletilladelse i klubben – bliver det automatisk vist på holdkortet i Fodbold app’en, når holdkortet åbner 14 dage før kampstart. Bruger holdet KampKlar, vises det permanent på spilleroversigten.

Klubben kan i KlubOffice følge med i, om der er spillere, som ikke har et spillercertifikat i klubben via linket her.

Se guiden til digitale klubskifter her.

 

Sådan udfylder du holdkort

  • Holdkortet åbner 14 dage før kampen, og det skal udfyldes inden kampstart.
  • For at udfylde holdkort skal du have hvervet "holdkortindberetter" i klubbens KlubOffice.
  • Holdkortet udfyldes via DBU Fodbold app'en eller via MitDBU i din browser.


Se alt om holdkort, regler, spørgsmål og svar her:

Holdkort Banner980x178