Må du – enten som fodboldklub eller dommer - melde afbud eller aflyse i sidste øjeblik? Så er det dommervagten, du skal have fat i på tlf. 8939 9970.

Tidligere har ordningen været tilgængelig fredag, lørdag og søndag samt på visse helligdage.

Men som et forsøg i resten af 2021 udvider DBU Jylland nu dommervagten til også at omfatte alle hverdage, og åbningstiden bliver fra kl. 16.00 til 19.15.

Udvidelsen vil i foråret være aktiv fra den 17. maj til den 27. juni, og igen i efteråret fra den 9. august til den 14. oktober. Det vil desuden blive vurderet, om ordningen eventuelt skal forlænges yderligere ind i efteråret, hvor nogle rækker fortsat spiller turneringskampe).

Flere kampe om hverdagen

Serviceforbedringen sker for at imødekomme ikke mindst klubbernes ønsker, idet DBU Jylland får flere og flere henvendelser i hverdagen, uden for kontorets åbningstid fra klubber der ønsker af aflyse, flytte eller foretage ændringer i forhold til kampafviklingen.

Det hænger blandt andet sammen med, at flere og flere kampe planlægges og afvikles som hverdagskampe, hvilket DBU Jylland i øvrigt har opfordret klubberne til for at imødegå dommermangel.

Ønsket om en dommervagt i hverdagen har ligeledes været et tema på kampfordelermøderne med klubberne igennem de seneste år.

Hvornår kan du kontakte dommervagten?

Mandag til torsdag: kl. 16.00-19.15
Fredag: kl. 15.30-19.00
Lørdag: kl. 8.30-19.00
Søn- og helligdage: kl. 8.30-16.00

Afbud og aflysning kan ramme både dommere og klubber. Så når du ringer til dommervagten, er det en fordel at have dommer- eller kampnummer klar, så går det hele lidt nemmere og hurtigere.

Det vil fortsat være således, at man skal kontakte sin lokale dommerpåsætter, hvis man har kampændringer eller aflysninger til den kommende uge.

Her finder du din lokale dommerpåsætter