De jyske 11-mandshold har spillet over halvdelen af forårssæsonen nu, og der er blevet spillet knap 9.000 kampe indtil nu i 2021.

Et større antal kampe er dog fortsat markeret som "udsat", delvist pga. corona-udsættelser. Disse udsatte kampe skal nu genplaceres i kalenderen, så vi kan nå igennem kampprogrammet inden sæsonafslutningen med afgørelse af op- og nedrykninger, JM for ungdomshold og playoffkampe for senior.

- De udsatte kampe fordeler sig ret ligeligt mellem 11-mands Liga-ungdomsrækkerne og serierækkerne hos seniorerne, men nu er vi nødt til at stramme lidt op for at sikre, at kampene kan nå at blive spillet, lyder det fra DBU Jyllands turneringschef, Ole Frandsen.

Fastsæt ny spilledag og -tidspunkt senest 25. maj, kl. 9.00
Som klub lyder opgaven nu på at blive enig med modstanderholdet om et nyt spilletidspunkt og meddele det pr. mail til info@dbujylland.dk senest den 25. maj, kl. 9.

Vær særligt opmærksom på, at:

  • For serierækker: Kampe, der har betydning for kvalifikation til playoffkampe, skal være spillet senest 20. juni.
  • For ungdomshold: Kampe, der har betydning for JM-/puljevinderkampe, skal være spillet senest 13. juni.


DBU Jylland udviser i denne sammenhæng ekstraordinær fleksibilitet:

  • Det er frem til sæsonafslutningen tilladt at spille to kampe samme spilledag. Læs mere om begrebet spilledag her.
  • I rækker, hvor der ikke spilles om JM og playoff, tillades det at spille kampe efter sidste ordinære spilledag (pt. 20. juni for senior og 13. juni for ungdom) – 27. juni er absolut sidste spilledag. Send mail til info@dbujylland.dk, hvis I er blevet enige om et senere spilletidspunkt.


Er klubberne ikke blevet enige om et nyt spilletidspunkt og har oplyst dette senest 25. maj, kl. 9, genfastsætter DBU Jylland kampen til et nyt spilletidspunkt, som herefter er gældende.