Der kan ikke herske tvivl om, hvem der er de vigtigste fodboldspillere. Det er børnene. Det er dem, som skal lære at indgå i fællesskaber, lege med ligesindede, opleve at blive bedre og i det hele taget have det fantastisk med verdens bedste legetøj som omdrejningspunkt.

Som David K. Nielsen, fodboldfaglig rådgiver hos DBU Jylland formulerer det:

- Det er det allervigtigste i børnefodbolden. At børnene trives. Ellers er alt andet jo ligegyldigt.

Børnene har også hovedrollen i seneste udgave af Jysk Fodbold, DBU Jyllands fodboldmagasin, der lander i klubbens postkasse en af de nærmeste dage. Du kan læse et stort tema om netop børnefodbold, hvor vi kigger på nye tendenser og nye tiltag.

Du kan allerede nu læse hele magasinet online som epaper.

Fodboldlovens lange arm
Foruden det fyldige tema om børnefodbold har vi også i udgivelsen ekstra fokus på fodbolddommerne. For mange nyuddannede dommere når aldrig for alvor at komme i gang, inden de stopper igen. Det skal Thomas Lang, HR-koordinator på dommerområdet, være med til at sætte en stopper for.

- De nye dommere får at vide, at de bare kan skrive eller ringe til mig, hvis de har behov for en snak, lyder det fra den nye mand på kontoret i Tilst.

Magasinet er som altid fyldt med inspirerende klubhistorier og andet indhold, der er direkte målrettet jer fodboldfrivillige i de jyske fodboldforeninger.

Læs bladet i sin fulde længde her.