I Bramming blev Skt. Hans-aften skudt i gang med et brag af en fodboldkamp.

Efterskoleholdet fra Bramming Gymnastik- & Idrætsefterskole tog i mod ASA, Aarhus i U18 Piger Liga 2-finalen om det jyske mesterskab.

Tæt kamp afgjort i forlænget spilletid
Så sent som for en uge siden krydsede de to hold også klinger i en kamp, der måtte helt ud i straffesparkskonkurrence, før Bramming GIE kunne tage stikket hjem.

Onsdag aften startede løjerne allerede i kampens 6. minut, hvor Bramming GIE's Sofie Kildegaard scorede til 1-0. Den føring holdt til halvleg, hvor hjemmebanefordelen til Bramming GIE var aftalt mellem de to hold, selvom JM-finaler normalt spilles på neutral bane.

Kun 7 minutter gik der af 2. halvleg, før Isabella Mørk kunne udligne for ASA, Aarhus til 1-1, og så var spændingen intakt. Stillingen holdt helt til dommerens slutfløjt, og så var forlænget spilletid en realitet.

Her kunne Julie Birkebæk Nielsen i det 8. minut agere skarpretter, da hun satte et straffespark ind bag ASA, Aarhus' keeper til 2-1 til Bramming GIE.

Den føring holdt kampen ud med talstærkt publikum og højlydte trommer, og Bramming GIE er dermed jyske mester i U18 Piger Liga 2 med ASA, Aarhus på andenpladsen.

6. Sofie Kildegaard 1-0
52. Isabella Mørk 1-1
98. Julie Birkebæk Nielsen 2-1 (straffe)

HT/SIK løb med JM-pokalen i U13 Piger Liga 3
På Brande Stadion blev JM-finalen i U13 Piger Liga 3 spillet tirsdag aften. Her var pigerne fra samarbejdsholdet HT/SIK (Hatting-Torsten Fodbold og Stensballe IK) det dominerende hold, der tog en 4-0 sejr hjem over Holstebro B.

Efter kampen lod HT/SIK-pigerne sig kåre som jyske mestre, og Marianne Schjøth havde kameraet fremme til stemningsfotos.