Vi glæder os til at bringe fodboldfesten ud til vores medlemmer. Vi er i fuld gang med planlægningen, men vi tør godt love, at vi pynter festligt op, finder storskærmen frem og skruer helt op for landsholdsstemningen! Iben Bøtker, Hasle Boldklub.

At der skal spilles slutrundekampe på dansk grund, er historisk. Kampene foregår som bekendt på vores nationalstadion i hovedstaden, men et klart mål har fra start været, at stemningen, festen og EM-feberen skulle spredes ud til hele landet.

 

Som en del af Hele Danmarks Fodboldfest har klubber landet over haft mulighed for at bestille en gratis pakke med pynt, som de nu mange steder er ved at iklæde deres klubhuse. Ca. 425 forskellige klubber modtager i disse dage deres bestilte pakke, som skal være med til at skabe den helt rette EM-stemning hos deres medlemmer, trænere og frivillige.

 

Hasle Boldklub i Aarhus er en af de klubber, der planlægger en god fest for klubbens medlemmer, og her er timingen af slutrunden rigtig god:

- Vi fylder 100 år i år, og det er skønt at kunne fejre det med en fest i rød-hvide farver til EM-slutrunden. Vi glæder os til at bringe fodboldfesten ud til vores medlemmer. Vi er i fuld gang med planlægningen, men vi tør godt love, at vi pynter festligt op, finder storskærmen frem og skruer helt op for landsholdsstemningen, udtaler Iben Bøtker.

 

Vis os jeres oppyntning og deltag i konkurrencen

Der er ingen tvivl om, at slutrundestemningen er på vej i vejret, og hvis I pynter op, vil vi rigtig gerne se det. Send et billede eller en video af jeres oppyntede klub til os, så deltager I i konkurrencen om en gratis pølsevogn til jeres næste klubarrangement i 2021 eller 30 landsholdstrøjer til klubben.

 

 

Vil I også nå at være med til at pynte op?

Der er stadig få gratis pakker med pynt tilbage, som vi gerne vil have ud at leve under slutrunden. Nåede I ikke at bestille inden deadline i mandags, har I stadig en sidste chance. Nederst på siden her er det fortsat muligt at bestille en pakke, som vi vil få frem til jer så hurtigt som overhovedet muligt. Der er deadline for bestilling på mandag den 7. juni 2021.