Normalt har flere tusinde børnefodboldspillere før sommerferien deltaget i DBU 3-bold Tour-stævnerne, men det har coronarestriktionerne stukket en kæp i hjulet på, ligesom touren også blev drillet godt og grundigt i 2020.

Men nu tager vi revanche! Til september er vi igen klar med jyske stævner på DBU 3-bold Tour: 
Allerede 4. september er Fårup Sommerland som noget helt nyt vært ved stævnet inde i selve Fårup Sommerland, mens Brædstrup IF er værtsklub dagen efter i det østjyske, søndag den 5. september. Søndag den 12. september åbner vestjyske Mejrup GU stadion for de glade 3-boldbørn, mens fynboerne byder på stævne lørdag den 11. september.

Fårup Sommerland går all in på børnefodbold
Lørdag den 4. september åbner Fårup Sommerland dørene for hundredvis af små fodboldspillere. Spillere, trænere og forældre kan både før og efter DBU 3-bold Tourstævnet få kildren i maven i Skovsuset, ride på de rare heste eller tage en tur i Fårups nyeste rutsjebane, Saven.

Selv DBU 3-bold Tourstævnet spilles på 3-boldbanerne med de grønne bander omkring på parkeringspladsen inde i Fårup Sommerland og så kan alle forlystelserne frit afprøves før og efter kampene.

Spillere og træner(e) kan bestille op til 7 billetter pr. hold til kun 140 kr. pr. stk. (faktureres til klubben) sammen med tilmelding, ligesom også forældre og andre pårørende kan købe sommerlandbilletter til absolut favørpris á kr. 210,- direkte ved indgangen mod forevisning af DBU 3-bold kvittering (link tilsendes holdet sammen med kampprogrammet). Sidste frist for holdtilmelding er den 29. august.

Tilmeld en uge før hvert stævne
13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Faarupcup Dbu3bold2021 Plakat

Tilmelding til DBU 3-bold Tour-stævner foregår i KlubOffice eller pr. mail til jewu@dbujylland.dk.

Bemærk dog, at tilmeldinger til DBU 3-bold Tour i Fårup Sommerland kræver særskilt tilmelding her.


Aktiviteter for store og små
Uden for banerne i Brædstrup og Mejrup står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.Sådan ser hele tourplanen ud for efteråret 2021:

DBU 3-bold Tour 2021
4. september Region 1 Fårup Cup
5. september Region 3 Brædstrup IF 
11. september DBU Fyn  
12. september  Region 2 Mejrup GU
Dato Region Værtsklub


DBU 3-bold Tour varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.


På DBU 3-bold Tour spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldtour.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Tour et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016. Det vil sige fra U6 til og med U10 i efteråret. I efteråret gælder tilbuddet også for U11 og U12 Piger - altså årgang 2010 og 2011.