De skærpede corona-restriktioner gælder nu til og med den 28. februar. Det betyder dermed en fortsat nedlukning af stort set alle fodboldaktiviteter, og derfor forlænges hjemsendelsen af en stor del af DBU Jyllands samlede medarbejderstab under den offentlige lønkompensationsordning til samme dato.

Det drejer sig i alt om ca. 75 procent af de omkring 55 heltids- og deltidsmedarbejdere, der er ansat i DBU Jylland og på DBU Hotel & Konference i Tilst, bl.a. klubrådgivere, turneringsmedarbejdere, kommunekonsulenter, uddannelseskoordinatorer, projektledere m.fl.

Der er dog samtidig fokus på at kunne understøtte de jyske klubber bedst muligt trods de svære vilkår. Bl.a. på uddannelsesområdet, hvor to digitale dommerkurser er blevet optaget på rekordtid, hvorfor et ekstra kursus med yderligere 20 pladser netop er blevet udbudt, og der arbejdes også p.t. på on-line tilbud til trænergruppen.

Sådan fungerer nødberedskabet

Nødberedskabet fungerer således, at telefontiden ligesom i foråret er indskrænket til to timer dagligt (kl. 10.00-12.00), ligesom man derfor vil kunne opleve lidt længere svartider på bl.a. mail-henvendelser.

Afhængig af behovet kan der løbende skiftes ud i sammensætningen af nødberedskabet.

DBU Jyllands minimumsdrift opretholdes for at kunne servicere klubberne bedst muligt trods de vanskelige vilkår, håndtere nødsituationer, sikre den nødvendige beslutningskraft og være forberedt på en normalisering af forholdene.

Uanset situationen vil vi naturligvis forsøge at understøtte vores medlemsklubber bedst muligt, og hvis du har behov for at komme i kontakt med DBU Jylland, er du fortsat meget velkommen til at gøre det enten via telefon 8939 9999 eller via info@dbujylland.dk.

Læs også:
Forlængede restriktioner: Det betyder de for aktiviteterne