Myndighederne strammede fredag den 17. december de gældende corona-restriktioner, således at vi fra og med 19. december bl.a. skal bære mundbind indendørs i cafeterier og idrætshaller (aktører undtaget). Derudover er faciliteter til konferencer, mv. lukket. Disse restriktioner gælder foreløbig til og med 16. januar 2022.

Desuden var der fra myndighederne en særskilt opfordring til alle foreninger om at lukke ned for alle indendørs forenings- og idrætsaktiviteter i perioden fra og med 19. december til og med 4. januar.

Langt de fleste af DBU Jyllands aktiviteter kan fortsat afvikles i januar, men der er dog enkelte aktiviteter, der må udsættes eller aflyses.

Sådan ser situationen ud lige nu for DBU Jyllands kommende programsatte aktiviteter:

Udendørs kunstgræsturnering for børn

Næste stævne er 5.-6. februar og afvikles som planlagt.

Udendørs vinterturneringer

Kampene afvikles som planlagt.

Indendørs turneringsaktiviteter
 • Indefodbold:
  - I weekenden den 8.-9. januar er indefodboldstævner for børn til og med U12 aflyst i Region 2, 3 og 4, da vi pga. mange afbud ikke kan levere den kvalitet og service, vi kan stå inde for.
  - For ungdoms- og voksenhold gennemføres indefodboldstævnerne 8.-9. januar som planlagt. Se mere her.
 • Futsal:
  Futsalstævner den 15.-16. januar afvikles som planlagt.
 • eFodbold:
  Kampene afvikles som planlagt.

Møder
 • DBU Jyllands nytårskur og delegeretmøde den 7.-8. januar er udsat pga. corona-nedlukning af konferencefaciliteter. De tilmeldte deltagere får direkte besked. Vi melder ud om en ny dato snarest muligt.
 • Kampfordelermøderne planlagt til afvikling i januar/februar udsættes i første omgang, indtil afviklingen af delegeretmødet er afklaret.

Uddannelsesaktiviteter
 • Trænere:
  - Trænerseminaret i Vrå den 8.-9. januar: Pga. coronarestriktioner i Vrå Idrætscenter må trænerseminaret desværre aflyses. Vi vender tilbage med evt. alternativ afvikling i foråret snarest muligt.
  - Trænerseminarerne i Esbjerg den 17., 24. og 31. januar afvikles som planlagt.
 • Dommere:
  Dommergrundkurset med start 15. januar afvikles digitalt som planlagt.

Generelt:
Myndighedernes restriktioner, vejledninger og anbefalinger er til hver en tid styrende for vores aktiviteter, og hvad vi kan tilbyde klubberne.

Vi tager løbende bestik af situationen, og hvis forholdene pludselig skulle ændre sig, er DBU Jylland naturligvis også klar til at handle hurtigt og fleksibelt for at imødekomme klubbernes ønsker og forventninger.