Trods corona-krisens kontinuerlige benspænd, er der fuld fart over den jyske breddefodbold.

Det fremgår af DBU Jylland-formand, Bent Clausens beretning for 2021, som nu kan findes her på hjemmesiden.

Den nye børnestrategi er ved at blive rullet ud til de jyske klubber, der er en ny struktur for herreseniorfodbolden på plads, vi forstærker samarbejdet med de jyske kommuner, der er fokus på turneringsområdet, der sker løbende serviceforbedringer over for klubberne og meget mere.

Understøtter folkesundheden

Samtidig har hele breddefodboldens og de lokale klubbers betydning for samfundet under corona-krisen tegnet sig tydeligere end nogensinde:

”Hvis vi ikke allerede vidste det i forvejen, har corona-krisen i hvert fald understreget, at foreningslivet er højt værdsat af mange danskere, og at fodbolden også i fremtiden vil kunne samle både børn, unge og voksne til masser af fantastiske oplevelser i de jyske klubber. Vi har også set, at fodbolden og foreningslivet i høj grad kan være med til at understøtte folkesundheden i svære tider.”

Sådan skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, blandt andet, men han berører også mange andre emner i sin beretning. Bl.a. jagten på de tabte medlemmer, frivillighedens tendenser, satsningen på børnefodbolden, senior- og seriefodbolden, dommerområdet, DBU Jyllands organisatoriske udvikling, serviceniveauet over for de jyske fodboldklubber og meget andet.

Suppleres med mundtlig beretning

Hvis du er nysgerrig på DBU Jylland-formandens betragtninger om breddefodboldens status og udvikling, kan du blive klogere her, hvor hele beretningen kan hentes som et PDF-dokument.

DBU Jyllands formand vil også vanen tro fremlægge en mundtlig beretning for de jyske fodboldklubber på delegeretmødet, som skulle have været gennemført den 8. januar 2022, men som p.t. er udsat på ubestemt tid på grund af covid19-situationen.