Opdatering fredag 6. august: Det blev ikke til en stor pokaloverraskelse i denne omgang for SEIF. De måtte strække våben og tabte med 1-6 til storfavoritterne fra Vendsyssel FF.

Det er noget af en mundfuld, der venter i aften for Serie 3-holdet fra Strandby-Elling-Nielstrup IF (SEIF). Serieholdet skal nemlig i Sydbank Pokalens første runde møde ingen ringere end Vendsyssel FF fra Nordic Bet Ligaen.

Manden med ansvaret for at skabe den gigantiske overraskelse er holdets cheftræner, Kenneth Blaamaier. Han har styret mandskabet siden 2019, og han ser frem til sin hidtil største opgave som træner i klubben.

- Det bliver en fed kamp. Drengene glæder sig helt vildt, og vi har hele klubben og lokalområdet bag os i aften, siger han.

Opgør med fuldt skrald
SEIFs træner forventer, at der kommer meget tæt på de 500 tilladte tilskuere, som coronarestriktionerne for nuværende tillader.

Det bliver derfor uanset resultatet en uforglemmelig oplevelse, som alle klubbens aktører vil huske i mange år frem, forventer han.

De er jo naturligvis storfavoritter. De spiller jo syv-otte rækker højere end os.

- Det bliver en god oplevelse, hvor alle mand har lovet at knokle sig ihjel for holdet og klubben, også selvom vi skulle komme bagud med 0-5. Ingen kommer til at hænge med hovedet under kampen, siger Kenneth Blaamaier og fortsætter:

- De er jo naturligvis storfavoritter. De spiller jo syv-otte rækker højere end os. Men det er jo lige præcis den slags kampe, vi drømmer om, når melder os med i pokalturneringen, siger han.

Nøglen til succes
Kenneth Blaamaier kender faktisk ikke så meget til aftenens modstander, men vil stille defensivt op under alle omstændigheder. Det kan være nøglen til succes, vurderer han.

- Vi har en rimelig god defensiv med blandt andet en tidligere Danmarksserie-spiller. Og så kan vi måske overraske med en lang bold til vores to hurtige og dygtige angribere. Det er der, vores chance kan ligge.

På spørgsmålet om, hvorvidt han helt ærligt tror på videre avancement, er Kenneth Blaamaier lidt tøvende, men kommer alligevel frem til dette svar:

- Vi håber på, at vi kan drille dem lidt, og måske holde nullet til pausen, så de bliver lidt frustrerede. Men over 90 minutter kan vi nok ikke slå dem. Det er nok urealistisk at tro på.

Kampen bliver spillet 18.30 og livestreamet på pokalturnering.dk.