Kender du det med store niveauforskelle på pigerne på dit hold? Synes du også, det kan være svært at lave en træning med noget for alle?

Så tag med på DBU Jyllands pige-/kvindeseminar onsdag den 29. september i Vojens. Her får du konkrete værktøjer til diffentieret pige-/kvindetræning i hverdagen.


Sådan bliver alle piger bedre - uanset niveau
Jesper S. Bendixen, som til daglig bl.a. er DBU U14 talenttræner, vil gennem træning og efterfølgende oplæg komme med sit bud på, hvordan alle piger uanset niveau bliver bedre til fodbold.

- Som pigetræner kan vi i hverdagen opleve en stor forskel på niveau blandt vores spillere. Niveauet kan svinge fra nybegynderen og til pigen, der er på springet til udvalgt hold. Spillerne kommer uanset niveau til træning for at lære noget, men hvordan kan vi sikre, at alle går hjem med fornemmelsen af at være blevet dygtigere, når træningen er slut?, lyder det indledende spørgsmål, som Jesper stiller sig selv, men også ofte hører fra andre pige-/kvindetrænere.

  

Jesper S. Bendixen
Civilt: Afdelingsleder på Brørupskolen med ansvar for indskoling og SFO Jesper Skou Bendixen
Mere end 20 års trænererfaring med piger og drenge i alle aldre, UEFA A-licens og pt. talenttræner ved DBU U14 Center Syd

Hans svar kan du få på seminaret "Kunsten at lave differentieret træning for alle" sidst i september, hvor han først i praksis viser tips og tricks til opbygning af en differentieret træning, der tilgodeser alle spillere i en trup. Efter træningen kommer han nærmere ind på, hvad der skal til for at lykkes med, at alle piger går fra træningen med en fornemmelse af, at de har lært noget.

Sådan foregår seminaret
Seminaret finder sted på Overgårdsvej 5, 6500 Vojens hos Vojens BI onsdag den 29. september, kl. 17.30-20.30. Det koster 395,- kroner at deltage inkl. let forplejning og du optjener 3 refreshmentpoints til din B- eller C-licens. Den primære målgruppe er pige-/kvindetrænere fra U13 og op.

Program    
17.30   Oplæg om træning
18.00   Træning på banen (medier: U16 Piger Liga 2)
19.30   Refleksion og oplæg om træning
20.30   Afslutning

 

  

Har du spørgsmål til seminaret, så kontakt: Katrine Korsgaard Michelsen