Kunstgræsbaner er efterhånden et helt almindeligt syn i Danmark, og antallet af kampe og træningspas på kunst er kun stigende. Det giver fodboldmæssige fordele som jævne baner og flere spilletimer. Samtidig skaber det nye og bedre rammer for foreningslivet. Derfor giver det rigtig god mening at lære meget mere om kunstgræsbaner, og ikke mindst de bæredygtige af slagsen.

Det får du muligheden for nu, hvor DBU, DIF og Lokale og Anlægsfonden i fællesskab inviterer på studietur med bæredygtige kunstgræsbaner som omdrejningspunkt. Her handler det om klima og miljø, men også om at skabe de mest holdbare og vedvarende løsninger for mange i fodboldfællesskabet.

Vi kommer bredt omkring emner som miljø- og klimahensyn, naboskab, spilleegenskaber, aktivitetsmåling, LED-lys og baneopstregning, når vi sammen skal hente inspiration og ny viden om planlægning, forvaltning og drift af fremtidens kunstgræsbaner.

Vi skal høre om konkrete løsninger på arbejdet med kunstgræsbaner og blandt meget andet lære om baner med og uden infill, klimatilpasningsløsninger og skolebaner.

Studieturen løber af stablen den 8. oktober 2020 kl. 10-16 i Østjylland med opsamling og afsætning i Aarhus. Der er en øvre grænse på 50 deltagere, og prisen er 450,00 kr. pr. tur. 

Du kan tilmelde dig ovenfor, og tilmeldingsfristen er onsdag den 1. oktober 2020.