FO-Aarhus ønsker at donere møbler til de jyske fodboldklubber, som søger stole, borde og tavler til deres klubhus, omklædningsrum, mødelokale eller noget helt fjerde. Helt gratis kan møblerne afhentes den 8. oktober 2020 kl. 16-19 på den forhenværende journalisthøjskole på Oluf Palmes Allé 11 i Aarhus Nord.

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde din klub til arrangementet ved projektleder i FO-Aarhus Stig Christensen seneste den 1. oktober via mail. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte ham på tlf. 2020 7687.

Bæredygtighed og genbrug 
DBU Jylland og FO-Aarhus sætter i fællesskab fokus på genbrug og cirkulær økonomi ved et åbent hus-arrangement, hvor alle jyske fodboldklubber helt uden beregning kan overtage brugte møbler.

FO-Aarhus har nemlig købt de gamle lokaler på Oluf Palmes Allé i Aarhus Nord, som senest husede journalisthøjskolen. I overtagelsen af ejendommen medfulgte alle de møbler, som skolen ikke skulle have med videre til sin nye adresse i Katrinebjerg. Derfor står nu mere end 2000 kontorartikler bestående af blandt andet stole, borde og tavler i yderst fin stand til rådighed i de gamle lokaler.

Foruden møblerne, som stammer fra journalisthøjskolen, er der også løbende blevet doneret nye møbler fra en række andre virksomheder som Agro Food Park, Incuba, Rambøll og NRGI. Dermed er der rigtig mange fine ting at vælge i mellem – i bæredygtighedens tegn.

Det glæder DBU Jylland at kunne give de jyske klubber en unik mulighed og samtidig sætte ekstra fokus på genbrug.

”Med den stigende og berettigede interesse, der er overalt i samfundet, på bæredygtighed og cirkulær økonomi, er jeg meget tilfreds med det arrangement, som er blevet etableret i tæt samarbejde med FO-Aarhus. Jeg håber, at mange klubber vil bakke op om arrangementet og finde møbler, der kan være med til at skabe mere liv i klubhuset, eller stole og borde til klubbens nye eFodboldafdeling”, opfordrer DBU Jyllands chef for kommune og samfund, Jacob Ebsen Madsen.

Det kan det være, at din klub finder lige netop de kontorstole, tavler eller borde, som I måtte mangle.

Du og din klub skal selv sørge for transport af de genbrugsmøbler, som I vil have med hjem.