Det hører til sjældenhederne, at et hold scorer syv mål og alligevel ikke vinder.

Det skete imidlertid søndag den 13. september, da Silkeborg United tog imod FC Silkeborg. For selv om hjemmeholdet fra Silkeborg United scorede ikke færre end syv mål, så lukkede de 26 ind i den anden ende.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Altså, man burde jo vinde, når man scorer syv mål. Det hele mindede en hel del om miniputfodbold, fortæller Tommi Kirkegaard, som er kvindeansvarlig i FC Silkeborg.

- Da de første ti minutter var gået, stod der 5-1, og jeg må indrømme, at det hele lignede miniputfodbold. De sidste ti minutter af kampen bød på otte mål, siger han grinende.

Ikke prangende forsvarsspil

De mange mål kom først og fremmest i hus på grund af dårligt forsvarsspil, lyder det fra FC Silkeborg-lederen, som beretter om en ret speciel oplevelse.

- Jeg har det jo sådan, at det er sjovest, når kampene er lige. Så på den måde var det jo ikke den bedste kamp. Men underholdende, det var det da, lyder det fra Tommi Kirkegaard, som fortæller, at målsætningen på holdet blev ændret efterhånden som sejren var sikker.

- Til sidst gik spillerne efter, at alle skulle prøve at score et mål, og det tror jeg faktisk, lykkedes, siger han og understreger, at man trods den store sejr ikke går efter oprykning.

- Slet ikke, vil jeg faktisk sige. Vi har allerede et hold i Serie 1 Kvinder, og i vores klub gælder det ene og alene om det sociale og at have et tilbud til så mange spillere som muligt, lyder der fra Tommi Kirkegaard.