Alle udendørs turneringskampe for senior og ældre er aflyst i et godt stykke tid pga. forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Men måske har din klub en flok unge seniorspillere, der endnu ikke er fyldt 22 år, og dermed kan komme med under dispensationen fra forsamlingsforbuddet for børn og unge, som fortsat er på 50 personer?

Nu har DBU Jyllands regioner et godt udendørs vinterturneringstilbud klar til U21.

Vinterturnering for U21 er målrettet ungseniorer
DBU Jyllands fire regioner  tilbyder nemlig nu en U21-række som udendørs vinterturnering. Eller faktisk fire U21-rækker, for der bliver selvfølgelig både en for kvinder og en for herrer;- og for begge køn mulighed for enten 7- eller 11-mands.

Det vil primært være en særlig række, der ikke indgår i den normale indrangering, som sættes ud af kraft i denne række i vinterturneringen. Det vil sige, at en U17-spiller fx teoretisk godt kan spille på både U17 og U21 i vinterturneringen samme weekend uden begrænsninger.

Minimumsalderen for en U21-spiller er 16 år for herrer og 15 år for kvinder, mens man må være max. 21 år på spilledagen.

U21-rækkerne følger denne vejledende datoplan med tre runder (der vil være mulighed for at flytte kampene via KlubOffice):

SPILLEWEEKENDER
1. runde 21. november
2. runde 28. november
3. runde 5. december


Tilmeld via KlubOffice eller mail
Prisen for deltagelse i vinterturneringen er kr. 330,- pr. U21-hold. DBU Jylland påsætter neutrale dommere, denne udgift kommer ud over holdgebyret og deles ligeligt mellem holdene.

Tilmeld klubbens U21-vinterturneringshold via KlubOffice senest 8. november. Det er også muligt at tilmelde via mail til din region:

 
OBS! Vi har også indendørs vintertilbud til U21-målgruppen. Se mere her.