- Hvis der er én, der fortjener et skulderklap, er det i hvert fald Gunnar!

Sådan slutter Tønder SF sin indstilling af Gunnar Jordt til Gør en Forskel-prisen, og den sætning kunne DBU Jylland Region 4 ikke sidde overhørig.

Gunnar Jordt er nemlig et omdrejningspunkt i den sønderjyske fodboldklub, og han bliver bare ved og ved. Faktisk mener formand Kasper Sørensen, at Gunnar har været i klubben i efterhånden en hel menneskealder.

Svært at finde nogen som Gunnar
I Tønder SF er der stort set ikke et hverv eller en opgave, Gunnar ikke har påtaget sig. Formand, træner, kasserer, holdleder, stadionspeaker, baneansvarlig, og meget meget mere har Gunnar Jordt på CV’et.

Da Tønder SF i sin tid startede med at benytte DBU’s IT-værktøj KlubOffice som medlemssystem, var Gunnar manden bag. Han har spillet en stor rolle i anskaffelsen af den flotte nye kunstgræsbane. Men er han så på vej på klubpension?

Nej, for Gunnar Jordt er stadig Tønder SF’s blæksprutte, der med utømmelig energi og gåpåmod bare knokler videre.

- Det er svært at finde personer som Gunnar i mange år fremover, og med ham i klubben skal vi være yderst glade og tilfredse, hvilket vi er, lyder det fra klubformand Kasper Sørensen.

På grund af corona-restriktioner er prisen overrakt udendørs forud for DBU Jylland Region 4’s årsmøde. Endnu engang stort tillykke til årets Gør en Forskel-prismodtager i Region 4, Gunnar Jordt fra Tønder SF.

Sammen med prisen modtog Gunnar Jordt et diplom, en gave og en pengepræmie på 4.000 kroner.