Ude, inde, sommer, vinter. Hele året er der aktivitet og liv i den sydjyske fodboldklub, Starup UIF.

Efter nogle år med dyk i medlemstal og ingen hold på seniorsiden har klubben fået vendt tendensen. To herreseniorhold spiller med i hhv. Serie 4 og 6, ligesom også kvinderne har fået hold startet op igen.

Klubben er særligt stolte af at kunne mønstre et U19 drengehold, mens også en indsats på pigefronten har resulteret i 25 nye spillere i efteråret 2020.

Corona-situationen har krævet ekstra arbejde
Ligesom alle andre klubber har også Starup UIF været udfordret af corona-situationen, men her har alle frivillige gjort en ekstra indsats for at gennemføre aktiviteter inden for retningslinjerne, og trods de vanskelige forhold er det altid lykkes med at finde en løsning.

Bl.a. har klubben søgt og modtaget støtte fra DIF’s coronamidler til nye aktiviteter, hvilket er mundet ud i en opstart af efodbold i efteråret 2020 med hold med i alle tre aldersgrupper.

Sociale aktiviteter er i fokus
Klubben har fokus på, at alle skal have en god oplevelse, når man spiller fodbold i Starup UIF, både på og uden for banen. Klubben stiller blandt andet med et rådighedsbeløb til ungdomsholdene, som er med til at muliggøre forskellige arrangementer i forbindelse med fodboldaktiviteterne. Her er klubben desuden blevet støttet fra Toms Guldpulje for at arrangere sociale aktiviteter.

I sin indstilling dedikerer Starup UIF æren for det fine klubarbejde til alle medlemmer og de frivillige i klubben.

På grund af corona-restriktioner er prisen overrakt udendørs forud for DBU Jylland Region 4’s årsmøde. Vi ønsker Starup UIF stort tillykke med titlen som Årets Fodboldklub 2020 i Region 4. Dette betyder også, at klubben er med i opløbet til at blive Årets Fodboldklub i Danmark, hvilket afgøres i starten af 2021.

Med den regionale pris følger en statuette, et diplom, en buket og et flot banner.